Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 29/12/16

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 29/12/16

Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ώρες προβολών: 19.30 και 21.45

Πιο γνωστός από τη σκηνοθεσία επιτυχημένων σειρών όπως η «Αναστασία», το «Απών», το «Τζιβαέρι», και η «Λούφα και Παραλλαγή», ο Γιώργος Κορδέλλας, με σεναριογράφο τη Χριστίνα Λαζαρίδη, διασκεύασε το μυθιστόρημα του Γιάννη Γιαννέλη - Θεοδοσιάδη, «Ισμαήλ και Ρόζα». Στην ταινία πρωταγωνιστεί ένα καστ που αμέσως τραβά το ενδιαφέρον: Τάσος Νούσιας, Ευγενία Δημητροπούλου, Λήδα Πρωτοψάλτη, Γιούλικα Σκαφιδά, Πέτρος Λαγούτης και ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός Γιλμάζ Γκρουντά. Τη μουσική της ταινίας υπογράφει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και το τραγούδι του φιλμ ερμηνεύει η Χάρις Αλεξίου.

Το μυθιστόρημα του Γιάννη Γιαννέλλη-Θεοδοσιάδη «Ισμαήλ & Ρόζα»

γίνεται ταινία σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κορδέλλα.

Σμύρνη 1922: Η Ρόζα, γόνος πλούσιας οικογένειας, παντρεύεται. Αθήνα 1987: H Ρόζα ζει με την εγγονή της Μαριάννα και κουβαλάει ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Ομως το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη, ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και πιο συγκεκριμένα στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια παλιά ερωτική ιστορία και να γεννηθεί μια καινούργια.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιλμάζ Γκρουντά, Γιούλικα Σκαφιδά, Τζεμ Ακσακάλ, Πέτρος Λαγούτης, Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν, Γιάννης Θωμάς

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας

Σενάριο: Χριστίνα Λαζαρίδη

H μυρωδιά των παλαιοπωλείων, η πρόκληση του μυστηρίου, η γοητεία του ταξιδιού και η δύναμη του έρωτα συνθέτουν την ατμόσφαιρα και τη διαδρομή που ακλουθούν οι τέσσερεις ήρωες στις δυο μεριές του Αιγαίου, συνειδητοποιώντας πως οι μικρές ιστορίες των ανθρώπων είναι αυτές που σφραγίζουν τη μεγάλη Ιστορία.

Η «Ρόζα της Σμύρνης» ξετυλίγει μια συναρπαστική ερωτική ιστορία που ξεκινάει από τη Σμύρνη του 1922 για να μας ταξιδέψει στην Αθήνα της δεκαετίας του ’80. Ο Γιώργος Κορδέλλας σκηνοθετεί τη σπουδαία Λήδα Πρωτοψάλτη και τους ταλαντούχους Τάσο Νούσια, Ευγενία Δημητροπούλου και Γιούλικα Σκαφιδά σε ρόλους κλειδιά στην καρδιά μιας συγκινητικής και ρομαντικής ιστορίας.

Η Χάρις Αλεξίου ερμηνεύει το τραγούδι της ταινίας Η Ρόζα της Σμύρνης

Το τραγούδι «Μια Φωνή», σε μουσική Δημήτρη Παπαδημητρίου και στίχους Γιώργου Κορδέλλα, δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα με ήχους νοσταλγικούς, που ξυπνάνε έντονα αρώματα και εικόνες από το παρελθόν, από ιστορίες της Σμύρνης και της Μικράς Ασίας, για έναν έρωτα παλιό, που τον ξυπνά ξανά «Μια Φωνή».

Trailer:

ΒΑΪΑΝΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) – VAIANA

Ώρες προβολών: 17.30

Για τις φετινές γιορτές ένα απολαυστικό animation για μικρούς και μεγάλους.

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΑΡΑ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΚΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΪΝΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΩΗ ΜΟΥΡΛΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί. Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η "Βαϊάνα", μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια. Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

Επίσημο site: http://movies.disney.com/moana

ΤΟ ΣΙΝΙΚΟ ΤΕΙΧΟΣ- THE GREAT WALL

«Το Σινικό Τείχος»: Πώς ο Zανγκ Γιμού έχτισε ένα κινηματογραφικό θαύμα

Ώρες προβολών: 19.00 και 22.00

Πέμπτη  29/12 – Παρασκευή 30/12 – Σάββατο 31/12 – Κυριακή 1/1/17 η προβολή στις 19.00 σε 3D

Καθημερινές προβολές σε 2D

Σενάριο:          ΜΑΞ ΜΠΡΟΥΚΣ & ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΖΟΥΙΚ

Ηθοποιοί:        ΑΝΤΙ ΛΑΟΥ, ΖΑΝΓΚ ΓΙΜΟΥ, ΖΑΝΓΚ ΓΙΜΟΥ, ΤΖΙΝΓΚ ΤΙΑΝ, ΛΟΥ ΧΑΝ

Με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον, ο Ζανγκ Γιμού υπογράφει την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του - ένα blockbuster υπερθέαμα, την πιο ακριβή υπερπαραγωγή που γυρίστηκε ποτέ στην Κίνα.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν δύο μισθοφόροι πολεμιστές (Ματ Ντέιμον, Πέδρο Πασκάλ) κατά τη διάρκεια της αναζήτησής τους για πυρίτιδα, φυλακίζονται στο Σινικό Τείχος, διαπιστώνουν τον πραγματικό λόγο που αυτό κατασκευάστηκε. Καθώς κύματα επιδρομών υπερφυσικών τεράτων που, σύμφωνα με το θρύλο, «ξυπνούν» κάθε 60 χρόνια, πολιορκούν το Τείχος, η αναζήτησή της μοίρας μετατρέπεται σε ένα ταξίδι ηρωισμού. Οι δύο μισθοφόροι ενώνονται με έναν τεράστιο στρατό επανδρωμένο με τους καλύτερους πολεμιστές της Κίνας προκειμένου να αντιμετωπίσουν αυτή τη φαινομενικά ασταμάτητη δύναμη.

Το Σινικό Τείχος θεωρείται ένα από τα 7 θαύματα του κόσμου - το μόνο κατασκεύασμα του ανθρώπου που φαίνεται από το διάστημα. Η κινηματογραφική υπερπαραγωγή της ιστορίας του δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο.

«Είναι ιστορική ταινία φαντασίας» εξηγεί ο πρωταγωνιστής, Ματ Ντέιμον. «Οπως στο "Game of Thrones" νομίζεις πως είσαι κάπου στο Μεσαίωνα, έτσι και με αυτή την ταινία, το Σινικό Τείχος δεν είναι αυτό που ξέρουμε. Η ταινία επικεντρώνεται στην ιδέα πως το Τείχος φτιάχτηκε για να υπερασπίσει τη Βόρεια Κίνα από τα μυθικά τέρατα Τάο Τέι που μοιάζουν με αμάλγαμα δράκου, γρύπα και αρκούδας κι επιτίθενται σε ορδές. Για να τα αντιμετωπίσουν οι Κινέζοι έχουν συγκεντρώσει ομάδες επίλεκτων πολεμιστών που, από γεννησιμιού τους, έχουν εκπαιδευτεί για να υπερασπίζονται την πατρίδα τους και απαρτίζουν το Ανώνυμο Τάγμα...»

Επίσημο site: http://www.thegreatwallmovie.com/

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS