Εκτύπωση αυτής της σελίδας
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 09/11/17

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΑΡ: Οι προβολές από 09/11/17

ΝΑΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (ΜΕΤΑΓΛ.)

GNOME ALONE 

Ώρα προβολής:   Κάθε μέρα: 17.30

Σκηνοθεσία:    ΠΙΤΕΡ ΛΕΠΕΝΙΟΤΗΣ

Σενάριο:          ΤΖΑΡΕΝΤ ΜΙΚΑ ΧΕΡΜΑΝ & ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΟΡΕΛΑΝΤ

Ηθοποιοί:        ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν η Κλόε ανακαλύπτει ότι οι διακοσμητικοί νάνοι που έχει στον κήπο της δεν είναι αυτό που δείχνουν, πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την ήρεμη οικογενειακή και σχολική ζωή της ή αν θα ενταχθεί στον πόλεμο ενάντια στους Troggs.

TRIVIA

Trailer:  

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

(Συνεχίζει για 3η εβδομάδα)

Η νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη, «Το Τελευταίο Σημείωμα», είναι συνάμα ιστορία και μυθοπλασία, ένα κινηματογραφικό «σημείωμα» μνήμης, σεμνότητας και αναστοχασμού.

Σκηνοθεσία: Παντελής Βούλγαρης

Σενάριο: Ιωάννα Καρυστιάνη, Παντελής Βούλγαρης

Κάθε μέρα: 19.15

Τέσσερα χρόνια μετά την επιτυχημένη και πολυβραβευμένη «Μικρά Αγγλία», ο Παντελής Βούλγαρης, σκηνοθέτης των μεγάλων και αγαπημένων από τον κόσμο κινηματογραφικών επιτυχιών «Νύφες», «Ψυχή Βαθιά», «Η Φανέλα με το 9», «Πέτρινα Χρόνια» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Το Τελευταίο Σημείωμα».

Στη νέα του κινηματογραφική δουλειά ο Βούλγαρης καταπιάνεται με μια από τις πιο γνωστές σελίδες της πρόσφατης ελληνικής ιστορίας, την εκτέλεση από τους Γερμανούς κατακτητές 200 αγωνιστών την 1η Μαΐου 1944 στην Καισαριανή, ως αντίποινα για τη δράση της ελληνικής αντίστασης.

 Ο Παντελής Βούλγαρης, με την Ιωάννα Καρυστιάνη («Μικρά Αγγλία», «Νύφες») να υπογράφει το σενάριο, θα μας μεταφέρουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Χαϊδαρίου το διάστημα πριν την Πρωτομαγιά του ’44, και θα μας γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τα τραγικά γεγονότα. Κεντρικό πρόσωπο της ιστορίας ο 34χρονος Ναπολέων Σουκατζίδης, Κρητικός μικρασιατικής καταγωγής, αγωνιστής του λαϊκού κινήματος και κρατούμενος σε εξορίες και φυλακές από το 1936. Την περίοδο της φυλακής του στο Χαϊδάρι, εκτελούσε χρέη διερμηνέα του Γερμανού Διοικητή του στρατοπέδου, Καρλ Φίσερ. Μπροστά από τα μάτια του περνούσε όλο το δράμα της γερμανικής αγριότητας στα Κατοχικά χρόνια, με τον ίδιο συνεχώς μάρτυρα βασανιστηρίων, τραγικών περιστατικών και βαριάς ατμόσφαιρας στους θαλάμους με το πλήθος των συγκρατούμενων του.

Στο «Τελευταίο Σημείωμα» πρωταγωνιστούν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου («Ουζερί Τσιτσάνης», «Μικρά Αγγλία»), στο ρόλο του Ναπολέων Σουκατζίδη, ο Γερμανός ηθοποιός Αντρέ Χένικε («Μια Επικίνδυνη Μέθοδος», «Pandorum», «Η Πτώση») ως ο Καρλ Φίσερ και η ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Μελία Κράιλινγκ («Tyrant», «The Borgias») ως η Χαρά Λιουδάκη.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 20 Μαρτίου στις Φυλακές Ιτζεδίν και πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Κρήτης. Η Περιφέρεια Κρήτης, ο Δήμος Χανίων, φορείς και εκατοντάδες πολίτες πλαισίωσαν με πολύ αγάπη την όλη προσπάθεια.

Trailer:

THOR: RAGNAROK

ο Thor, ο Hulk, η Valkyrie και ο Loki θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μία απίστευτη περιπέτεια για να νικήσουν την Hela, τη "χειρότερη αντιηρωίδα" που έχει δημιουργήσει ποτέ η Marvel.

Κάθε μέρα σε απλή 2D προβολή: 21.30

Το ‘Thor: Ragnarok’ σου έχει μια έκπληξη που δεν περιμένεις

Είναι σίγουρα μία σκηνή που θα μας μείνει αξέχαστη.

Σκηνοθεσία:    ΤΑΙΚΑ ΓΟΥΑΙΤΙΤΙ

Σενάριο:          ΚΡΕΓΚ ΚΑΪΛ & ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΓΙΟΣΤ

Ηθοποιοί:        ΑΝΤΟΝΙ ΧΟΠΚΙΝΣ, ΚΡΙΣ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ, ΚΑΡΛ ΟΥΡΜΠΑΝ, ΙΝΤΡΙΣ ΕΛΜΠΑ, ΤΟΜ ΧΙΝΤΛΕΣΤΟΝ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΜΑΡΚ ΡΑΦΑΛΟ, ΤΖΕΦ ΓΚΟΛΝΤΜΠΛΟΥΜ, ΤΕΣΑ ΤΟΜΠΣΟΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ο Thor είναι φυλακισμένος στην άλλη άκρη του σύμπαντος χωρίς το σφυρί του και βρίσκεται σε μία μάχη με το χρόνο για να προλάβει να επιστρέψει στην Asgard για να σταματήσει το Ragnarok. Την καταστροφή του κόσμου του και του πολιτισμού του πλανήτη του από τα χέρια μίας νέας πανίσχυρης απειλής. Της αδίστακτης Hela. Πρώτα όμως θα πρέπει να επιβιώσει από ένα μία θανατηφόρα αναμέτρηση μονομάχων που το φέρνει αντιμέτωπο με τον πρώην σύμμαχο του στους Avengers, τον Hulk.

Trailer:

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟ ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ

MURDER ON THE ORIENT EXPRESS

Κάθε μέρα: 19.15 και 21.30

Σκηνοθεσία:    ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ

Σενάριο:          ΜΑΪΚΛ ΓΚΡΙΝ

Ηθοποιοί:        ΜΙΣΕΛ ΦΑΙΦΕΡ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ, ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ, ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΝΤΑΦΟΕ, ΚΕΝΕΘ ΜΠΡΑΝΑ, ΝΤΕΡΕΚ ΤΖΑΚΟΜΠΙ, ΤΖΟΣ ΓΚΑΝΤ, ΟΛΙΒΙΑ ΚΟΛΜΑΝ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΝΤΕΪΖΙ ΡΙΝΤΛΕΪ, ΛΟΥΣΙ ΜΠΟΪΝΤΟΝ, ΜΑΡΟΥΑΝ ΚΕΝΖΑΡΙ, ΤΟΜ ΜΠΕΪΤΜΑΝ, ΛΕΣΛΙ ΟΝΤΟΜ ΤΖΟΥΝΙΟΡ, ΜΑΝΟΥΕΛ ΓΚΑΡΣΙΑ-ΡΟΥΛΦΟ, ΣΕΡΓΕΪ ΠΟΛΟΥΝΙΝ

Μία ιστορία που ξεκινάει ως ένα πολυτελές ταξίδι με τρένο στην Ευρώπη, εξελίσσεται γρήγορα σε ένα από τα πιο κομψά, αγωνιώδη και συναρπαστικά μυστήρια που έχουν ειπωθεί ποτέ. Από τη συγγραφέα των best-sellers, Αγκάθα Κρίστι, το «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» αφηγείται την ιστορία δεκατριών άγνωστων ανθρώπων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε ένα τρένο, όπου όλοι είναι ύποπτοι. Ένας άντρας πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στον χρόνο, πριν προλάβει ο δολοφόνος να χτυπήσει ξανά.   Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί μαζί με ένα all-star cast, που περιλαμβάνει τους Πενέλοπε Κρουζ, Ουίλεμ Νταφόε, Τζούντι Ντεντς, Τζόνι Ντεπ, Μισέλ Φάιφερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ και Τζος Γκαντ.

Ο Κένεθ Μπράνα σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του ατμοσφαιρικού έργου της Αγκάθα Κρίστι.

Όταν ο Κένεθ Μπράνα αποφάσισε να μεταφέρει το "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές" της Αγκάθα Κρίστι στη μεγάλη οθόνη, μάλλον έβαλε στοίχημα με τον εαυτό του να απαντήσει και στο ερώτημα "πόσοι σταρ χωράνε σε μία ταινία"..

Το θρυλικό βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι, "Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές", με πρωταγωνιστή τον Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό, έγινε ταινία το 1974, η οποία προτάθηκε για έξι Όσκαρ και κέρδισε ένα, για την ερμηνεία της Ingrid Bergman.

Ο Branagh, o οποίος θα κάθεται και στην καρέκλα του σκηνοθέτη, θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Πουαρό, ενώ πλάι του θα εμφανιστούν ο Johnny Depp, η Daisy Ridley, η οποία εκτοξεύθηκε στα φώτα της δημοσιότητας ως Rey από το τελευταίο Star Wars, η σκληροτράχηλη Judy Dench, η ταλαντούχα Lucy Boynton, αλλά και η Michelle Pfeiffer, μετά από χρόνια απουσίας.

Έγκλημα στο Οριάν Έξπρες: η θρυλική ταινία αποκτά remake

Το μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι, «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές», κυκλοφόρησε το 1934 και θεωρείται, μέχρι και σήμερα, μία από τις πιο ιδιοφυείς ιστορίες που έχουν γραφτεί ποτέ, ενώ κερδίζει συνεχώς νέους αναγνώστες. Η εκπληκτική κινηματογραφική απόδοση από τον Κένεθ Μπράνα, καθώς και το μοναδικό cast, συγκλονίζουν σε κάθε δευτερόλεπτο μυστηρίου που περνάει.

Όλοι Είναι Ύποπτοι

«Η Αγκάθα Κρίστι είναι εξαιρετική στο να εμβαθύνει στους χαρακτήρες της, να τους κάνει ξεχωριστούς και ιδιαιτέρως πιστευτούς. Στο «Έγκλημα στο Οριάν Εξπρές» υπάρχει επιπλέον η αίσθηση της πολυτέλειας και της χλιδής, υπάρχει το χιόνι. Υπάρχει η κομψότητα και ο ρομαντισμός στην τρίτη ηλικία. Και, φυσικά, υπάρχει ένας φόνος», λέει ο Κένεθ Μπράνα.

Όλα, βέβαια, ξεκινούν με την ιστορία. Αλλά για να γίνει μία ταινία, πρέπει πρώτα οι παραγωγοί να έχουν τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου, και για τους παραγωγούς Μαρκ Γκόρντον και Σάιμον Κίνμπεργκ, η διαδικασία αυτή κράτησε περίπου πέντε χρόνια. Μόλις έβαλαν στην ομάδα τους και τον Ρίντλεϊ Σκοτ, έπρεπε να βρουν και τον τέλειο σεναριογράφο. Όταν ο σεναριογράφος Μάικλ Γκριν («Λόγκαν», «BladeRunner: 2049»), ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι φανατικός θαυμαστής της Αγκάθα Κρίστι και παλιός συνεργάτης του Ρίντλεϊ Σκοτ, κλήθηκε να αναλάβει τη δουλειά, όλα μπήκαν στη θέση τους. Ο Ρίντλεϊ Σκοτ, που λατρεύει την κινηματογραφική εκδοχή του βιβλίου από τον Σίντεϊ Λουμέτ το 1974, καθώς και το ίδιο το βιβλίο, βρήκε υπέροχη την ευκαιρία που του δόθηκε να το ανακαλύψει με νέα ματιά και να το αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να αγγίξει το σύγχρονο κοινό.

Ο Κένεθ Μπράνα είναι γνωστός για την αγάπη του στην κλασσική λογοτεχνία και αμέσως θεωρήθηκε ο ιδανικός σκηνοθέτης. «Νομίζω ότι η 20thCenturyFox ήξερε ακόμη και το πάθος μου για τα τρένα», λέει αστειευόμενος ο Κένεθ Μπράνα. «Ήθελα τόσο πολύ να κάνω αυτή την ταινία και μόλις διάβασα το σενάριο του Μάικλ Γκριν, βεβαιώθηκα εντελώς, κυρίως επειδή κατάφερε να αποδώσει εξαιρετικά το βάθος κάθε χαρακτήρα και την σκοτεινή ιδέα πίσω από κάθε εκδικητικό κίνητρο. Ο Γκριν, μέσα από το σενάριο και με εξαιρετικά κομψό και σοφιστικέ τρόπο, ερευνά τη θλίψη, την απώλεια και την εκδίκηση».

Ένα dream team που έχει επιβιβαστεί στο Οριάν Εξπρές και είναι πανέτοιμο να δώσει ρεσιτάλ ερμηνείας σε μία συγκλονιστική ταινία μυστηρίου, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι.

Εάν είστε από τους λίγους που αγνοούν την κατάληξη της υπόθεσης και δεν θέλετε να ξέρετε τι θα γίνει, ώστε να γευτείτε λίγο από τα μυστήρια της Αγκάθα σαν να είναι η πρώτη φορά... τότε είστε σίγουρα Τυχεροί για το υπερθέαμα που θα παρακολουθήσετε.

Επίσημο website: https://www.cluesareeverywhere.com/

Trailer:

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS