ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Με Χουρσουζίδη στον πάγκο συνεχίζει ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Την συνέχιση της πετυχημένης συνεργασίας με τον προπονητή Τάσο Χουρσουζίδη ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος, κάνοντας γνωστή και την ένταξη στο τεχνικό επιτελείο του Μπάμπη Σαλτουρίδη.

Επενδύει στο μέλλον ο Αστέρας Τριποτάμου

Την απόκτηση δύο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Αστέρας Τριποτάμου, ο οποίος συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της συμμετοχής του τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ. Παίκτες του Τριποτάμου θα είναι ο 21χρονος ταχύτατος ακραίος επιθετικός…

Επαναλειτουργεί η Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΝΗΡΕΑ Βέροιας

Ο ΝΗΡΕΑΣ Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι θα επαναλειτουργήσει την Σχολή ποδοσφαίρου με την δημιουργία όλων των ηλικιακών τμημάτων, που θα ξεκινάναι από την Κ6 (γεννηθέντες το 2014-2015), έως και την Κ13 (γεννηθέντες το 2007).

Η κατανομή των αξιωμάτων στο νέο Δ.Σ. του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Μετά την εκλογή της νέας διοίκησης του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ από τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, η οποία έγινε τη Δευτέρα (15/7), ακολούθησε η καθιερωμένη πρώτη συνεδρίαση, που έγινε στα γραφεία της ομάδας, για την κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων…

Έκανε το "μπαμ" με Αργυρόπουλο η Αγ. Μαρίνα! (video)

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΗ, Μάριο Αργυρόπουλο.

Δύο ακόμη ανανεώσεις και μια "μεταγραφή" παράγοντα στην Αγία Μαρίνα!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, η οποία έκανε γνωστή και την "μεταγραφή" του πρώην διοικητικού παράγοντα της Λυκογιάννης, του έμπειρου Γιάννη Αμανατίδη.