Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Π. Τσαουσίδης: «Να βοηθήσω το Μακροχώρι να πετύχει τους στόχους του»

Π. Τσαουσίδης: «Να βοηθήσω το Μακροχώρι να πετύχει τους στόχους του»

Την 3η του μεταγραφή για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε η ομάδα του Μακροχωρίου με τον Παναγιώτη Τσαουσίδη να είναι πλέον μέλος της «ασπρόμαυρης» ομάδας.

Ο 19χρονος (19/03/1997) κεντρικός αμυντικός συμφώνησε σε όλα στην συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γρηγόρη Παπακωνσταντίνου και πλέον θα ενισχύσει την ομάδα του Μακροχωρίου στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Μετά το τέλος της επισημοποίησης της μεταγραφής ο κεντρικός αμυντικός δήλωσε στο «kerkidasport.gr»:

Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή μου στο Μακροχωρι μιας γνωρίζω πόσο ιστορικό σωματείο είναι.

Θα προσπαθήσω μέσα από την προπόνηση να βοηθήσω την νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βγάλω ασπροπρόσωπους τον προπονητή μου Γιώργο Απόσογλου και τον πρόεδρο της ομάδας Γρηγόρη Παπακωνσταντίνου γιατί με πίστεψαν από την πρώτη στιγμή.

Επίσης θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην ομάδα μου τον Ο.Φ. Αρκαλωχωρίου για την καταπληκτική συνεργασία αλλά και τον κύριο Μανώλη Συντιχάκη για την στήριξη που μου παρείχαν».

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS