ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πανηγυρική πρόκριση για Ροδοχώρι

Στους τέσσερις του κυπέλλου της ΕΠΣΗ βρίσκεται πλέον η ομάδα του Ροδοχωρίου μιας και επιβλήθηκε των Τρικάλων με 4-3 στην διαδικασία των πέναλτι.

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι που κράτησε μέχρι το τελευταίο λεπτό το ενδιαφέρον όσων βρέθηκαν στο γήπεδο έγινε στο Ροδοχώρι ανάμεσα στην τοπική ομάδα και σε αυτή των Τρικάλων.

Οι δύο προπονητές δεν υποτίμησαν τον θεσμό και ήθελαν πολύ την πρόκριση στα ημιτελικά γι αυτό και παρέταξαν την καλύτερη δυνατή (κατά την άποψη των προπονητών φυσικά) ενδεκάδα.

Το παιχνίδι από την αρχή είχε καλό ρυθμό με την ομάδα των Τρικάλων να είναι αυτή τελικά που θα ανοίξει το σκορ καθώς στο 27΄ ο Κουκουράκης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα και με δυνατό σουτ έκανε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν, ισορρόπησαν το παιχνίδι και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μπουρδάνος με έξυπνη ενέργεια και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-1.

Το Ροδοχώρι ξεκίνησε και όπως σταμάτησε και το δεύτερο μέρος και στο 57΄ ο Τενεκετζής πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ από κοντά έκανε την ανατροπή για το 2-1.

Στην συνέχεια ήταν η σειρά της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου να αντιδράσει και στο 72΄ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσια όταν ο Ραπτόπουλος πήγε να περάσει και τον Κασαπίδη με τον τερματοφύλακα του Ροδοχωρίου να τον ανατρέπει με τον διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κίτσας, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 2-2.

Στο 79΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι με τον Κίτσα να εκτελεί και πάλι κάνοντας το 2-3.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 92΄ ο Πέτγαζλης με κεφαλιά έκανε το 3-3 στέλνοντας το παιχνίδι στην παράταση.

Η παράταση έμεινε στο ίδιο σκορ και στα πέναλτι αστόχησαν από τα Τρίκαλα οι Πετκάκης και Ζωγράφος ενώ από το Ροδοχώρι ο Πέτγαζλης για το τελικό 4-3 που έδωσε την πρόκριση στο Ροδοχώρι το οποίο θα βρει στα ημιτελικά  τον Κοπανό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Παζαρτζικλή και Σαρηγιαννίδη.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Κασαπίδης, Κοτζαχρήστος, Τσίπης (79′ Πέτγαζλης), Τάσο, Τενεκετζή, Μπουρδάνος (70′ Μωυσίδης), Ρίσσου, Μαγγίζης (70′ Θεοδοσιάδης), Παρθενόπουλος, Μπρέγκου, Βούλγαρης

ΤΡΙΚΑΛΑ: Ιωακειμίδης, Πετκάκης, Τασίδης, Ταταρίδης, Κουκουράκης, Ζωγράφος, Κίτσας, Αθανασιάδης Η. (73′ Συμπεθέρης), Κουντουράς, Ραπτόπουλος (90′ Μηνούδης), Ποτουρίδης (77′ Κιρκιλιανίδης).

Παναγιώτης Παντσερίδης