ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΕΠΣΗ: Ζωντανά με εικόνα και ήχο ο μεγάλος τελικός

Λίγες ώρες απέμειναν πριν το μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΗ με την Αλεξάνδρεια και το Ροδοχώρι να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.
Το kerkidasport.gr θα μεταδώσει ζωντανά με εικόνα και ήχο τον μεγάλο τελικό μέσω του alexandreia-gidas.gr μείνετε συντονισμένοι…
Η Αλεξάνδρεια με 6 κατακτήσεις είναι η πολυνίκης ομάδα του θεσμού και όπως τόνισαν στην συνέντευξη τύπου οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν και είναι από τους στόχους της η κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της χρονιάς.
Από την άλλη το Ροδοχώρι έχει φτάσει σε δύο τελικούς το 1998 και το 2002 αλλά και από τους δύο έφυγε ηττημένος από ΑΕΠ Βέροια και από ΓΑΣ Βέροια αντίστοιχα.
Πως έφτασαν στον τελικό
Από την πρώτη στιγμή έδειξε η Αλεξάνδρεια πως θέλει να φτάσει στον τελικό. Στο πρώτο παιχνίδι η Αλεξάνδρεια κέρδισε με 4-0 την Δόξα Ν. ενώ στην 2η φάση κέρδισε με 5-1 την ΑΕΠ Βέροιας. Στα προημιτελικά κέρδισε με 0-1 το Παλαιοχώρι ενώ στην 4η φάση διέλυσε με 10-0 την Πατρίδα. Τέλος στα ημιτελικά απέκλεισε εκτός έδρας την Επισκοπή με 2-0.
Το Ροδοχώρι είχε ποιο δύσκολο έργο καθώς έπρεπε να αποκλείσει την πρωτοπόρο μέχρι σήμερα ομάδα των Τρικάλων. Στην 1η φάση το Ροδοχώρι κέρδισε με 2-1 το κλειδί ενώ στην 2η φάση κέρδισε με 2-0 την Νικομήδεια.
Στην 3η φάση απέκλεισε τον Διαβατό με 1-0 ενώ όπως αναφέραμε στα προημιτελικά απέκλεισε τα Τρίκαλα με 3-3 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση και 4-3 στα πέναλτι. Τέλος στα ημιτελικά άφησε έξω τον Κοπανό με 3-1 εκτός έδρας.
Ο νικητής του μεγάλου τελικού θα κριθεί απόψε στις 15:30.