ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πήραν τη νίκη οι «Κόκκινοι»

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι μεταξύ των ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας, φάνηκε ότι όποιος σκοράρει πρώτος θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.

Σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού οι «Κίτρινοι» δικαιούνται τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας χάνοντας αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν.

Μετά από ένα παιχνίδι κέντρου για ένα δεκαπεντάλεπτο ήρθε το γκολ για τους «Κόκκινους». Ο συνδυασμός μεταξύ των επιθετικών χαφ της ομάδας των «Κόκκινων» έφερε σε πλάγια αριστερή θέση τον Χαιριστανίδη, ο οποίος προσπάθησε να σπάσει την μπάλα προς το πέναλτι, αυτή παίρνοντας άλλη τροχιά αναγκάζει τον Ορδουλίδη να κάνει λανθασμένη έξοδο δίνοντας το δικαίωμα στον Νικολαίδη να χριστεί σκόρερ.

Καλύτερες φάσεις:

- Ο Τσιουμέλας από την δεξιά πλευρά δεν καταφέρνει να σκοράρει.

- Ο Τσιουμέλας και πάλι, πασάρει στον Παντσερίδη ο οποίος κοντρολάροντας την μπάλα, σουτάρει αλλά η μπάλα βρίσκει το δεξί κάθετο δοκάρι και βγαίνει άουτ.

- Ο Ξενόπουλος σεντράρει από δεξιά αλλά ο Παντσερίδης δεν καταφέρνει να σκοράρει από καλή θέση στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ.

- Ο Χαιριστανίδης μπαίνοντας στην περιοχή τετ α τετ με τον Ορδουλίδη σουτάρει άουτ.

Το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ νευρικό και από τις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις δύο εστίες με εξαίρεση την φάση του τελευταίου λεπτού στην οποία ο διαιτητής του αγώνα κ. Ιωσηφίδης έκανε δύο απανωτά λάθη.

Στην αρχή της φάσης δεν σφυρίζει φάουλ του Γκατζούφα στον Ορδουλίδιη και στην συνέχεια σφυρίζει offside του Βασιλείου ενώ αυτός καλυπτόταν.

Στα θετικά του αγώνα η επανεμφάνιση του Παντσερίδη μετά από δίμηνη αποχή λόγω τραυματισμού ο οποίος είχε συμμετοχή σε δύο ευκαιρίες που κάτω από άλλες συνθήκες θα τις είχε μετατρέψει σε γκολ.

Η διαιτησία του κ. Ιωσηφίδη κρίνεται μέτρια καθώς είχε κάποια λάθη στο ενεργητικό του.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ορδουλίδης, Λέτσιος, Γκανάς, Μουρατίδης, Τσολακίδης, Ανάστου, Δεμερτζίδης, Παπαδόπουλος, Τσιουμέλας, Ξενόπουλος, Μιχαηλίδης, Παντσερίδης.

Αγωνίστηκαν επισης οι Τοπούζης, Σταματιάδης, Βαμβακίδης, Ντίνας.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Ελευθεριάδης, Θεοδοσιάδης, Τσιρέλας, Σίνος, Παυλίδης, Ορφανίδης, Νικολαίδης, Ιωαννίδης, Γκατζούφας, Χαιριστανίδης, Παρταλίδης, Τσαντεκίδης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Βασιλείου, Ιωαννίδης Γ. , Μωυσιάδης.