ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εδεσσαϊκού 1-3 η ΝΑΟΥΣΑ

Η ΝΑΟΥΣΑ υπέκυψε στην ανωτερότητα του Εδεσσαϊκού, χάνοντας με σκορ 1-3 στο γήπεδό της.

Οι «τριαινοφόροι» έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Εξαιρετική η ομάδα του Ηλία Σαπάνη κυρίως στο πρώτο ημίωρο, διάστημα στο οποίο πέτυχε και τα τρία τέρματα, ενώ στο β’ μέρος είχε και δύο δοκάρια.

 Στο 9’ ο Ταουσιάνης μετά από πάσα του Τούφα (έπαιξε κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του) άνοιξε το σκορ για τον Εδεσσαϊκό, ενώ στο 18’ ο Τούφας συνεργάστηκε με τον Παπαγεωργίου, ο οποίος σημείωσε το 2-0. Το τρίτο γκολ για τον Εδεσσαϊκό σημείωσε ο Παπαδημητρίου στο 33’. 

Η Νάουσα μείωσε το σκορ σε 3-1 με τον Μαντώς στο 76’, ενώ ο Εδεσσαϊκός είχε και δύο δοκάρια με τους Προύντση και Λαφαζανίδη.

ΝΑΟΥΣΑ (Σγούρδας): Νομικός, Ζούρκος, Περηφανόπουλος, Λαφάρας, Αργυρίου, Μαντώς, Γιαμαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουκουράκης, Κερμανίδης, Νίκου. Επαιξαν και οι Πετρίδης, Λαμπριανίδης, Γατουρτζίδης, Ζάχος, Βασιλειάδης, Ταχυδρομίδης.

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Σαπάνης): Σοϊλεμέζογλου, Γκαρακλίδης, Κιόρτσης, Αβραμίδης, Μωυσίδης, Παπαγεωργίου, Προύντσης, Τούφας, Καραγιάννης, Ταουσιάνης, Παπαδημητρίου. Επαιξαν και οι Βόλτσης, Πασσαλής, Μαυρόπουλος, Πούπης, Μεταξάς, Σίσκος, Σφέτκος, Λαφαζανίδης, Καρακούτης.