ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική "τριάρα" της ΝΑΟΥΣΑΣ

Θετικά μηνύματα έστειλε η ΝΑΟΥΣΑ στο τελευταίο της φιλικό τεστ πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Οι "κυανόλευκοι" επικράτησαν εντός έδρας με 3-0 της Δόξας Μανδάλου, η οποία αγωνίζεται στην Α' κατηγορία της Πέλλας, δείχνοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και αφήνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια.

Το σκορ για την ομάδα του Γιώργου Σγούρδα άνοιξε στο 42' με σουτ ο Κουκουράκης, ενώ στο 55' ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 71' ο Αργυρίου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ!

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΑΟΥΣΑΣ: Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Δασκαλάκης, Λαφάρας, Περηφανόπουλος, Τόσιος, Κουκουράκης, Λαμπριανίδης, Παντζαρτζίδης, Νίκου, Αργυρίου. Έπαιξαν και οι Ζάχος, Γατουρτζίδης, Μαντώς, Κερμανίδης, Γιαμαλίδης, Βασιλειάδης, Ταχυδρομίδης.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, μετά την δεδομένη παραχώρηση του Ζούρκου στη ΒΕΡΟΙΑ, ο ΦΑΣ θα προχωρήσει στην προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού και ενός σέντερ φορ.

Το υλικό της ομάδας, όπως φάνηκε και στο σημερινό φιλικό, είναι πολύ καλό και ιδιαίτερα οι νεαροί ποδοσφαιριστές αφήνουν υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι ο νεοαποκτηθείς Στέλιος Νίρλας βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται σύντομα να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.

Λάκης Λαζάρου