ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στη σέντρα η Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ - Αναμένεται συναρπαστικό πρωτάθλημα!

Σέντρα έχουμε αυτό το Σάββατο (15/9) στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Ένα πρωτάθλημα που φέτος αναμένεται να έχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας σε αυτό ομάδων όπως η Νάουσα και τα Τρίκαλα που υποβιβάστηκαν την σεζόν που μας πέρασε από την Γ' Εθνική, αλλά και του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, της Αγ. Μαρίνας, του Ροδοχωρίου και του Παλαιοχωρίου, που πρωταγωνίστησαν στην περσινή Α1.

Από το πρόγραμμα της περμιέρας, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με τον Κοπανό, ενώ εκτός έδρας δοκιμάζονται η Νάουσα (στο Πλατύ) και τα Τρίκαλα (στην Επισκοπή). Μακριά από την έδρα της αγωνίζεται και η Αγ. Μαρίνα, κόντρα στη νεοφώτιστη Μελίκη, ενώ εκτός έδρας παίζει και το Παλαιοχώρι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νάουσας.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρουσα αναμένεται η αναμέτρηση του γηπέδου της Χαρίεσσας, όπου η τοπική ομάδα θα αντιμετωπίσει το Μακροχώρι, ενώ στο ντέρμπι των "νεοφώτιστων" η Αγ. Βαρβάρα θα υποδεχθεί τη Μαρίνα.

Να σημειωθεί ότι το ματς του Κλειδίου με το Ροδοχώρι μετατέθηκε για την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου.

Α' ΕΠΣΗ - 1η αγωνιστική (Σάββατο 15/9, 17:00)
Αχιλλέας Νάουσας – Παλαιοχώρι (Παρασίου, Αργυρίου, Χαραλαμπίδης)
ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κοπανός (Παπαδάκης, Πίτος, Γιαγκιτζόγλου)
Επισκοπή – Τρίκαλα (Κωστούλης, Ασβεστάρας, Μπακάλης)
Χαρίεσσα – Μακροχώρι (Λαζάρου, Βαλκάνος, Δεβετζίδης)
Μελίκη – Αγ. Μαρίνα (Καραντώνης, Γιάντσης, Ιασωνίδης)
Πλατύ – Νάουσα (Μελτζανίδης, Παζαρτζικλής, Ρηγόπουλος)
Αγ. Βαρβάρα - Μαρίνα (Κελεσίδης, Μαργαρίτης, Μπογιατζόγλου)
Κλειδί – Ροδοχώρι (Τετάρτη 19/9)

Την Κυριακή (16/9, 17:00) θα διεξαχθεί και ένας αγώνα για την Α' φάση του Κυπέλλο της ΕΠΣ Ημαθίας, αυτός ανάμεσα στο Γιαννακοχώρι και τον Τριπόταμο, με διαιτητές τους Λαζάρου, Μπογιατζόγλου και Χριστοδούλου.

ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Οι 16 ομάδες που μετέχουν στην φετινή Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ, προέρχονται από τρεις διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και συγκεκριμένα Δήμους της Ημαθίας, όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω χάρτη.

Ο Δήμος Νάουσας, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, έχει τις περισσότερες ομάδες, εφτά στο σύνολο. Ακολουθεί ο Δήμος Αλεξάνδρειας με έξι ομάδες, ενώ ο Δήμος Βέροιας θα εκπροσωπηθεί από μόλις τρεις ομάδες.

Να τονιστεί ότι ό Δήμος Βέροιας δεν έχει καμία ομάδα στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣΗ, η οποία να προέρχεται από τον ορεινό όγκο (πρώνη Δήμο Μακεδονίδος).