ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λευκή ισοπαλία στο εξ' αναβολής παιχνίδι της Α' ΕΠΣΗ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το εξ αναβολής ματς της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, μεταξύ της Αγ. Μαρίνας και του Αχιλλέα Νάουσας.

Σε γενικές γραμμές το ματς ήταν μέτριο έως κακό, με τις καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!

Οι γηπεδούχοι, που δεν έπιασαν καλή απόδοση, είχαν μια ανούσια υπεροχή χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα την καλοστημένη αμυντική γραμμή των Ναουσαίων, οι οποίοι πήραν άξια τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μάλιστα λίγο έλλειψε να πάρουν και το διπλό, όταν σε μια από τις ελάχιστες επισκέψεις τους στα καρέ της Αγ. Μαρίνας είχαν δοκάρι, στο 70ό λεπτό έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο 89' σε ανατροπή του Συμπεθέρη, με τον ρέφερι να διατάσσει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραγκιζόπουλος με βοηθούς τους Νησελίτη και Γκόγκα.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ιωακειμίδης, Τουλουμτζής, Τζανι, Συμπεθέρης, Κούβαρος (77' Βοργιατζίδης), Μουχτάρης (84' Πατσιαβούρας), Νιογκάνα Σό, Ρόκο (61' Τσακαλίδης), Γραμματικός (46' Παπαδόπουλος), Τεπετός, Κουτρουλιάς.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.: Κερμανίδης, Παπατάνος, Βακαλίδης, Μπαξεβάνος, Μίσκος (90' Δημητρίου), Μπράτσης, Μαραντής, Στογιάννος, Κακούδης, Σαξώνης (56' Τασιώνας), Στογιάννος (83' Σαμαράς).