ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αγχωτική αλλά δίκαιη νίκη των κοριτσιών της Αγ. Βαρβάρας

Αγχωτική νίκη για τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που τον φέρνει μόνο πρώτο στον Α Ομιλο της Β Εθνικής.

 Το τελικό σκορ (2-1) επί της Καστοριάς, διαμορφώθηκε με γκολ της Παπαδόπουλου στο 2΄ και της Σιδηροπουλου στο 71΄, ενώ ενδιάμεσα ισοφάρισε η Τσιαλα στο 63. Δοκάρι είχε η Σιδηροπουλου.΄

 Μοναδική παραφωνία ήταν η διαιτησία του Κατερινιωτη διαιτητή που κατάφερε να έχουν παράπονα και οι δύο ομάδες. Απέβαλε με απευθείας κόκκινη στο 69 τη Τζιαλα, προκαλώντας θύελλα διαμαρτυριών των φιλοξενουμενων. Μέχρι τη λήξη πάγκος και κερκίδα των φιλοξενούμενων συνέχισαν να διαμαρτύρονται, με συνέπεια να αποβληθεί και ο προπονητής.

\Με τη λήξη του αγώνα όλοι οι φιλοξενούμενοι πολιόρκησαν τα αποδυτήρια των διαιτητών, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία. Γενική διαπίστωση είναι ότι ο διαιτητής δεν είχε τον έλεγχο του αγώνα, αντίθετα οι επόπτριες ήταν άψογες.

 Η νίκη έδωσε διαφορά 3 βαθμών στον Αστέρα και είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί επιτεύχθηκε παρά τις απουσίες της Κανελλακη και της Τσεχελιδου. Το κενό στο τέρμα κάλυψε η Μουρατιδου και στο δεξί άκρο της αμυνας η Δεληγιαννιδου.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Μουρατιδου, ΣΤΡΙΜΠΑ, Φειμ, Δρενοβιαδου, Δεληγιαννιδου, Κιουταχιαλη, Καραγκονουλη (80 Τσουκα) Παπαδόπουλου, ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΥ, Σιδηροπουλου και Καλοψυκακη. Διακρίθηκαν Σιδηροπουλου, Κιουταχιαλη, Στρίμπα, Φειμ, Καλοψυκακη.

Σημαντική η παρουσία φιλάθλων, στην πλειοψηφία Καστοριανοι.