ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η πρόκριση στο ματς της Αλεξάνδρειας

Καλό και δυνατό ματς έγινε στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Αλεξάνδρειας, με τον τοπικό ΠΑΟΚ να επικρατεί με σκορ 1-0 της ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ και να παίρνει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δύο καλές στιγμές με τους Τσακαλίδη (15') και Κολίτσης (32').

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός και τελικά οι γηπεδούχοι στο 72' κατάφεραν να πετύχουν το νικητήριο γκολ με τον συνήθη ύποπτο... Μάριο Αργυρόπουλο, ο οποίος έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από σύγχυση στην περιοχή των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία των Γαβρά, Γιαγκιτζόγλου και Ζουρνατζίδη.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Θεοδώρου, Μπουκλάς Α., Κούκλας Αρ., Λαδάς, Κίτσας Λ., Χαρισούδης, Κίτσας Ν., Κούκλας Β., Βουλγαρόπουλος (80' Αραμπατζής), Αργυρόπουλος, Πέτκος (75' Κούκλας Π.).

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ιωακειμίδης, Κουβατσίδης, Κολίτσης (70' Πατσιαβούρας), Βοριαζίδης, Τζάνι, Τουλουμτζής (80' Μουχτάρης), Σερασκιέρης, Συμπεθέρης (62' Παπαδής), Κουτρουλιάς (82' Μανωλόπουλος), Τσακαλίδης, Κούβαρος.