ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επίθεση με κλωτσιές στον διαιτητή Παρασίου με απειλές για τη ζωή του

Ακόμη ένα περιστατικό βίας στον χώρο της διαιτησίας, με τον βοηθό της Football League, Στέφανο Παρασίου να δέχεται επίθεση με κλωτσιές από ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Ημαθία, ο οποίος απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει.

Δεν λένε να κοπάσουν τα σκηνικά βίας στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Λίγες ώρες μετά τη δολοφονική επίθεση στον Θανάση Τζήλο, έρχεται στο φως ακόμη ένα περιστατικό, ευτυχώς μικρότερης έκτασης.

Θύμα αυτή τη φορά ο βοηθός της Football League, Στέφανος Παρασίου (ΕΠΣ Ημαθίας). Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA ο Ημαθιώτης επόπτης δέχτηκε σήμερα (19/12) επίθεση από ποδοσφαιριστή ομάδας που συμμετέχει στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Το περιστατικό συνέβη σε καφετέρια στην περιοχή της Αλεξάνδρειας, με τον δράστη να επιτίθεται στον Παρασίου ρίχνοντας του τρεις κλωτσιές, του πέταξε ένα μπουκάλι και πριν τα πράγματα ξεφύγουν ακόμη περισσότερο, επενέβησαν παρευρισκόμενοι, μεταξύ άλλων και αξιολογημένος διαιτητής της Ένωσης για να σταματήσουν τον εξαγριωμένο ποδοσφαιριστή. 

Το περιστατικό έχει ήδη καταγγελθεί στις αστυνομικές αρχές της Βέροιας, οι οποίες πρόκειται να κινήσουν τις διαδικασίες του αυτοφώρου για τον δράστη.

ΠΗΓΗ: SDNA.GR