ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Πρωταθλητής χειμώνα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!

Επέστρεψαν στην αγωνιστική δράση οι ομάδες της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, αφού σήμερα διεξήχθη η 15η αγωνιστική (τελευταία του πρώτου γύρου), η οποία ωστόσο ήταν "κουτσουρεμένη".

Συγκεκριμένα, δεν έγιναν δύο αναμετρήσεις, αυτές της Μελίκης με το Μακροχώρι και του Κλειδίου με τη Μαρίνα, λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων.

Στα υπόλοιπα έξι παιχνίδια, είχαμε όμορφο θέαμα και πολλά γκολ, παρά το γεγονός ότι τα περισσότερα γήπεδα ήταν βαριά λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας.

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που πέρασε με ανατροπή (1-2) από τη δυνατή έδρα του Πλατέος, την ώρα που η Νάουσα "σκόνταφτε" εντός έδρας μένοντας στο 1-1 με την Αγ. Μαρίνα.

Συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που κέρδισε στο γήπεδό του με σκορ 4-2 το δυνατό Παλαιοχώρι και έπιασε τους Ναουσαίους στη 2η θέση, ενώ με νίκη ξεκίνησαν το 2019 και τα Τρίκαλα που πέρασαν με 1-0 από την Αγ. Βαρβάρα.

"Αγγλική" ισοπαλία (3-3) είχαμε στο τοπικό ντέρμπι της Χαρίεσσας με τον Κοπανό, ενώ η Επισκοπή πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Αχιλλέα Νάουσας (3-1).

Α' ΕΠΣΗ - 15η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλατύ - Ροδοχώρι: 1-2

Νάουσα - Αγ. Μαρίνα: 1-1

Αγ. Βαρβάρα - Τρίκαλα: 0-1

Χαρίεσσα - Κοπανός: 3-3

Επισκοπή - Αχιλλέας Ν.: 3-1

ΠΑΟΚ Αλεξ. - Παλαιοχώρι: 4-2

Κλειδί - Μαρίνα (αναβλήθηκε)

Μελίκη - Μακροχώρι (αναβλήθηκε)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 21/1...