ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Καθάρισε" από το πρώτο ματς το Ροδοχώρι

Δεν άφησε κανένα περιθώριο το Ροδοχώρι στη νεανική ομάδα της Κουλούρας, την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-2 για την πρώτη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Οι "κιτρινομπλέ" με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Τενεκετζή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίκου έγραψε το 2-0.

Στο 47' ο Μπρέγκου τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Φραγγή στο 50' και 65' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0!

Η ομάδας της Κουλούρας μείωσε προσωρινά με τον Πανταζή τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο 72' ο Λίπε πέτυχε το 6-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Μουρουζίδης το 7-1!

Το τελικό 7-2 διαμόρφωσε ο Βλαχάβας στο 79ο λεπτό.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Λίπε, Παπαδόπουλος Δ., Μαγγίζης, Τενεκετζή (60' Παπαδόπουλος Ν.), Μπρέγκου (72' Μισιρλίδης), Ασλάνογλου, Ουέλινγκτον (46' Φραγγής), Νίκου, Πατατούκας (65' Μουρουζίδης), Βούλγαρης.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ: Βάντσης, Νεστορόπουλος, Φουρκιώτης, Χαραλαμπίδης (84' Μπιτόπουλος), Βλαχάβας, Αναστασόπουλος, Πανταζής, Τζήμας (84' Παυλίδης), Μουγτουζίδης (65' Υγρόπουλος), Μανωλόπουλος Φ. (60' Μανωλόπουλος Δ.), Τεμιρτζόγλου.