Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Καθάρισε" από το πρώτο ματς το Ροδοχώρι

"Καθάρισε" από το πρώτο ματς το Ροδοχώρι

Δεν άφησε κανένα περιθώριο το Ροδοχώρι στη νεανική ομάδα της Κουλούρας, την οποία συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-2 για την πρώτη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ.

Οι "κιτρινομπλέ" με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άνοιξαν το σκορ με τον Τενεκετζή, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίκου έγραψε το 2-0.

Στο 47' ο Μπρέγκου τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Φραγγή στο 50' και 65' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0!

Η ομάδας της Κουλούρας μείωσε προσωρινά με τον Πανταζή τρία λεπτά αργότερα, ενώ στο 72' ο Λίπε πέτυχε το 6-1 και τρία λεπτά αργότερα ο Μουρουζίδης το 7-1!

Το τελικό 7-2 διαμόρφωσε ο Βλαχάβας στο 79ο λεπτό.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Λίπε, Παπαδόπουλος Δ., Μαγγίζης, Τενεκετζή (60' Παπαδόπουλος Ν.), Μπρέγκου (72' Μισιρλίδης), Ασλάνογλου, Ουέλινγκτον (46' Φραγγής), Νίκου, Πατατούκας (65' Μουρουζίδης), Βούλγαρης.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ: Βάντσης, Νεστορόπουλος, Φουρκιώτης, Χαραλαμπίδης (84' Μπιτόπουλος), Βλαχάβας, Αναστασόπουλος, Πανταζής, Τζήμας (84' Παυλίδης), Μουγτουζίδης (65' Υγρόπουλος), Μανωλόπουλος Φ. (60' Μανωλόπουλος Δ.), Τεμιρτζόγλου.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS