ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Δίνει μάχη με τη ζωή ο 17χρονος Χρήστος Πετρίδης

Σε συνέχεια του ρεπορτάζ μας και σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο της Χαρίεσσας κ. Γώγο, ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο Νοσοκομείο Νάουσας όπου διεκομίσθει με το ασθενοφόρο ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μας ενημέρωσε ότι η κατάσταση δεν έχει αλλάξει και πως οι γιατροί συνεχίζουν να καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσουν τον 17χρονο Χρήστο Πετρίδη στη ζωή.

Στο νοσοκομείο της Νάουσας, εκτός από τους γονείς του νεαρού ποδοσφαιριστή και τους συγγενείς της οικογένειας, βρίσκονται πρώην και νυν συμπαίκτες του, παράγοντες των ομάδων της Νάουσας και της Χαρίεσσας, καθώς και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, με επικεφαλής τον πρόεδρο Στέργιο Μουρτζίλα.Να θυμίσουμε ότι στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης της Χαρίεσσας με τη Μελίκη, για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ, έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο του γηπέδου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού τον Ιανούαριο από τη Νάουσα.

Έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες για να κρατηθεί στη ζωή, τόσο από τον γιατρό του αγώνα Φίλιππο Βάντση όσο και από τον αδερφό του προπονητή της Μελίκης, Βασίλη Ντάμτσιο (δουλεύει στο ΕΚΑΒ) που ήταν στο γήπεδο.

Στη συνέχεια ο άτυχος παίκτης μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Νάουσας και από εκείνη την ώρα οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο ποδοσφαιριστής να βγει νικητής από τη δύσκολη αυτή μάχη...