ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον Χρήστο Πετρίδη

Άρχισαν να καταφθάνουν τα πρώτα συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη.

Αναλυτικά:

Ο Αντιπερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης

«Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Χαρίεσσας και εξαίρετου αθλητή, Χρήστου Πετρίδη, που έφυγε από κοντά μας, με τόσο απροσδόκητο και τραγικό τρόπο.

Συμμερίζομαι ταυτόχρονα τη βαθειά θλίψη του Σωματείου, των συμπαικτών, των προπονητών και όλων των φιλάθλων της ομάδας του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή καθώς και όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου της Ημαθίας για την οδυνηρή απώλεια».

Κώστας Καλαϊτζίδης
Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

Ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Ο Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ εκφράζει τη βαθιά θλίψη του για τον αδόκητο θάνατο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη. 
Ο Χρήστος, ο οποίος ανήκει στο σύλλογό μας (παραχωρήθηκε στην Α.Ε. Χαρίεσσας τον Ιανουάριο, με μορφή δανεισμού), ξεχώριζε για το ήθος και την αγωνιστικότητά του. 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, θα ζει για πάντα στη μνήμη όλων μας. Καλό παράδεισο Χρήστο.

Ο Π.Σ. ΒΕΡΟΙΑ

Ένας ακόμη άδικος χαμός...καλό παράδεισο!

Η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον άδικο χαμό του ποδοσφαιριστή Χρήστου Πετρίδη.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγ. Βαρβάρας

«Το Δ.Σ. οι ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβαρας εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια, για τον αδόκητο χαμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Χαριεσσας, Χρηστου Πετρίδη, γράφοντας μια ακόμη μαύρη σελίδα στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».