ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πρόκριση... στο ρελαντί για το Ροδοχώρι

Περισσότερο σαν τυπική διαδικασία έμοιαζε ο επαναληπτικός αγώνας της Κουλούρας με το Ροδοχώρι, για την προημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά το 7-2 του πρώτου αγώνα η πρόκριση είχε ήδη κριθεί, με τους "κιτρινομπλε" να πετυχαίνουν σήμερα μία ακόμη νίκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας με 5-2.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή τους, βλέποντας το ματς περισσότερο σαν μια καλή προπόνηση.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Νίκου για το Ροδοχώρι, ενώ στη συνέχεια πήρε την σκυτάλη ο Μουρουζίδη που πέτυχε τρία τέρματα, στο 20', 25' και 36' ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4!

Οι γηπεδούχοι μείωσαν λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου σε 1-4 με τον Φρ. Μανωλόπουλο.

Στην επανάληψη το Ροδοχώρι έκανε γρήγορα το 1-5 με τον Φραγγή στο 50', ενώ στο 65' ο Φρ. Μανωλόπουλος και πάλι σκόραρε για την Κουλούρα διαμορφώνοντας το τελικό 2-5.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους Γαβρά και Νησελίτη.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ: Σακάκος, Χαραλαμπίδης Α. (35' λ.τ. Μανωλόπουλος Φρ.), Φουρκιώτης (46' Τζήμας), Μπιτόπουλος, Κατσκαβέλης, Πανταζής, Βλαχάβας, Αναστασόπουλος, Μανωλόπουλος Δ., Τεμιρτζόγλου (65' Μουγτουζίδης), Χατζηβασιλειάδης (55' Παυλίδης).

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Καζεπίδης, Παπαδόπουλος Δ., Λίπε, Τενεκετζή, Μαγγίζης (60' Ασλάνογλου), Ρίσσου (60' Μπρέγκου), Μισιρλίδης, Κοτζαχρήστος, Νίκου (46' Ουέλινγκτον), Βούλγαρης, Μουρουζίδης (46' Φραγγης).