ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέρασε το εμπόδιο του Μακροχωρίου η Αγκαθιά και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά (video)

Της έβαλε δύσκολα το Μακροχώρι της Αγκαθιάς, η οποία έπρεπε να  πάρει τη νίκη με σκορ πάνω από 1-0, αφού με αυτό έχασε στο πρώτο παιχνίδι, ενώ στο σημερινό, αν και προηγήθηκε ισοφαρίστηκε και τελικά πήρε δίκαια κατά τα άλλα τη νίκη με 3-1 και μαζί την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλου της ΕΠΣΗ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 24' με πλασέ του Γκελοσάνι, για να ισοφαριστούν στο 37' με απευθείας φάουλ του Ηλιάδη από το κέντρο του γηπέδου!

Όμως πριν λήξει το ημίχρονο στο 43' ο Σούκιας έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 61' ο ίδιος παίκτης με σουτ, δίνοντας την πρόκριση στη Νίκη Αγκαθιάς.

Να σημειωθεί ότι στο 45' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Θεοδωρίδης.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Γιδαρόπουλος, Πατσιαβούρας (46΄Ρογγότης), Γιαννόπουλος, Λι’ολιος (46΄Τριανταφυλλίδης), Κίτσας Ελ., Πέτκος (46΄Κασαπίδης), Μουδιός, Αβραμόπουλος, Σούκιας, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Θεοδωρίδης, Δημητριάδης, Ηλιάδης, Τσολακίδης, Δαλίγγαρος (75΄Ψάλτης Ν.), Τσακαλίδης, Βύζας (46΄Τσάμπας), Βοργιαζίδης (59΄Λουκίδης), Γκιλιόπουλος, Χολέβας (45΄Πατσιαβούρας).