ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διασταύρωσαν τα ξίφη τους Πλατύ και Παλαιοχώρι - Ένταση στο τέλος του ματς (video)

Ένα δυνατό ματς με αρκετές συγκινήσεις έγινε στο γήπεδο του Πλατέος, όπου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Το αποτέλεσμα, βάση της εικόνας του αγώνα κρίνεται δίκαιο, με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους ευκαιρίες για γκολ. Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης ότι δόθηκαν τρία πέναλτι από τον διαιτητή, με το ένα μόνο να είναι εύστοχο!

Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 6' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Α. Μιχαηλίδη, το οποίο κέρδισε ο Μπακιρτζής.

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Μοσχόπουλος αλλά απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Θεοδωρίδης!

Στο 15' το σουτ του Μπακιρτζή έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 19' την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Καραντουλαμά.

Στο 35' ο Λ. Παπαδόπουλος έχασε τετ-α-τετ στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 45' το Πλατύ κέρδισε δεύτερο πέναλτι, το οποίο αυτή τη φορά εκτέλεσε ο Καραντουλαμάς αλλά ο Θεοδωρίδης και πάλι έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε!

Στο 59' μεγάλη ευκαιρία για το Παλαιοχώρι όταν ο Μιχαηλίδης βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά πλάσαρε λίγο άουτ.

Στο 64' οι γηπεδούχοι κατάφεραν τελικά να νικήσουν τον Θεοδωρίδη και να φέρουν το ματς στα ίσια, με εύστοχο πλασέ του Χαλβατζή από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ του Παλαιοχωρίου με υπερένταση απέκρουσε την κοντινή κεφαλιά του Καραντουλαμά!

Στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο μιας και κυριάρχησαν τα νεύρα, ενώ μετά την λήξη του αγώνα ακολούθησε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, που έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων!

Ο διαιτητής Κελεσίδης (Κωστούλης, Μπογιατζόγλου) ελέγχεται για κάποιες από τις αποφάσεις του.

ΠΛΑΤΥ: Μουσκεφτάρας, Μοσχόπουλος, Ιορδανόπουλος, Μπαντής, Χαραλαμπίδης (88' Ορφανός), Χαλβατζής, Ελευθεριάδης (61' Σερμπίνης), Αναστάσης, Καραούσογλου (54' Κίρτσογλου), Αντωνίου (71' Κούκλας Α.), Καραντουλαμάς.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Θεοδωρίδης, Ρογιάννης, Παντόπουλος, Βασιλείου, Σαρακατσιάνος, Χατζόπουλος, Παπαδόπουλος Λ. (69' Χρυσάφης), Παναπακίδης, Μπακιρτζής (90' Χότζα), Μιχαηλίδης Α. (86' Σκρέτα), Νικολόπουλος.