Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σπουδαίο τρίποντο για τη Νάουσα στο Ροδοχώρι! (φωτο-βίντεο)

Σπουδαίο τρίποντο για τη Νάουσα στο Ροδοχώρι! (φωτο-βίντεο)

Ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο της βαθμολογικής θέσης των δύο ομάδων, έγινε στο γήπεδο του Ροδοχωρίου, όπου η ψυχωμένη Νάουσα, με τον Βασίλη Αργυρίου για πρώτη φορά στον πάγκο της, πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, αφού επικράτησε του ΓΑΣ με σκορ 0-2.

Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποκορύφωμα το δοκάρι σε κεφαλιά του Μουρουζίδη μόλις στο 4', ενώ διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή Καραγκιζόπουλο, για πέναλτι που δεν τους έδωσε, σε ένα χέρι μέσα στην περιοχή της Νάουσας.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί, αφού εκμεταλλεύτηκαν δύο από τις τέσσερις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, ενώ οι του Ροδοχωρίου, πριν ανοίξει το σκορ, έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ουέλινγκτον με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε τη μπάλα στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού της εστίας του Νομικού.

Ότι δεν μπόρεσαν να πετύχουν οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν οι αντίπαλοί τους, ένα λεπτό αργότερα, στο 70', με συρτό σουτ του νεοεισελθόντα Κερμανίδη, από την γραμμή της μεγάλης περιοχής του Ροδοχωρίου, ανοίγοντας το σκορ.

Λίγο αργότερα, στο 75' έγινε το 0-2 με διαγώνιο δυνατό σουτ του Καραγιάννη, έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Καραγκιζόπουλου και με σωστές υποδείξεις οι βοηθοί του Γιάντσης και Χαλατσούκας.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ: Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος (72' Τενεκετζή), Λίπε, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Μπρέγκου, Ρίσσου (72' Κοτζαχρήστος), Ουέλινγκτον, Πατατούκας (80' Φράγγης), Νίκου, Μουρουζίδης.

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης, Μαντώς, Περηφανόπουλος, Νίρλας (85' Λαφάρας), Παντζαρτζίδης (86' Λαφάρας), Τόσιος (60' Κερμανίδης), Καραγιάννης, Λαμπριανίδης, Δασκαλάκης (83' Γιαμαλίδης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS