Εκτύπωση αυτής της σελίδας
"Περίπατος" του Μακροχωρίου επί της Αγ. Βαρβάρας

"Περίπατος" του Μακροχωρίου επί της Αγ. Βαρβάρας

Χωρίς δυσκολία το Μακροχώρι πήρε άνετα το τρίποντο, με την ευρεία νίκη του 4-0 στην έδρα του επί της ουραγού Αγ. Βαρβάρας.

Ο αγώνας, ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, που όμως δεν ευτύχισαν να σκοράρουν στο Α' ημίχρονο, στο οποίο είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Ηλιάδη στο 32'.

Στην επανάληψη ήταν πιο εύστοχοι, αφού πέτυχαν τέσσερα τέρματα, στο 60' με πέναλτι που κέρδισε ο Τσακαλίδης και εκτέλεσε ο ίδιος, στο 74' με σουτ του Λουκίδη, στο 83' με πλασέ του Δημητριάδη και στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ηλιάδη, από το κέντρο του γηπέδου!

Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή της συνάντησης Ρηγόπουλου και των βοηθών του Μουσενίκα και Μπέκα.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Θεοδωρίδης, Δημητριάδης, Τσολακίδης, Τσιάμπας Κ. Δαλιγκάρος (84' Ψάλτης Ρ.), Ηλιάδης, Τσακαλίδης, Γκιλιόπουλος (75' Ψάλτης Ν.), Λιλιόπουλος, Πίκος (46 ' Πατσιαβούρας), Χολέβας (70' Λουκίδης).

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ: Μηλώσης, Μελιόπουλος, Εμμανουηλίδης, Ζαρζόπουλος, Χ΄΄ Κυριακίδης, Ρηγόπουλος, Κώτελης, Δήμου (74' Μοτσιόπουλος), Σουλιώτης, Χρυσόπουλος, Ντόβας.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS