Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Επιστροφή στις νίκες για την Κ16 του Νησελίου

Επιστροφή στις νίκες για την Κ16 του Νησελίου

Μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Τετάρτης με την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, το οποίο στοίχισε στην ομάδα το σοβαρότατο τραυματισμό δύο παικτών (Κουκουσίτσας – διάστρεμμα, Μπίζος – μερική αποκόλληση λαγόνιου), η ομάδα Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας την αξιόμαχη ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας με σκορ 0-3, έχοντας όμως και πάλι την ατυχία με το μέρος της, καθώς κατά την επίτευξη του πρώτου γκολ από τον Ρουστέμη, ο ίδιος παίκτης έπαθε διάστρεμμα αναγκάζοντας τον προπονητή της ομάδας Κυριάκο Καρασαββίδη στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή στο 20’.

 Σαν να μην έφθανε αυτό, ύστερα από δέκα λεπτά, η ομάδα του Νησελίου προχώρησε στη δεύτερη αναγκαστική αλλαγή, καθώς τραυματίστηκε ο Κυνηγόπουλος πάλι με διάστρεμμα!!

Μην έχοντας άλλους διαθέσιμους παίκτες (λόγω τραυματισμών σε προηγούμενους αγώνες), η ομάδα του Νησελίου αναγκάστηκε να αγωνιστεί μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και για όλο το δεύτερο με 10 παίκτες.

 Έχοντας άψογη αμυντική λειτουργία (ούσα η καλύτερη άμυνα στην κατηγορία με μόλις 3 γκολ παθητικό), κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα, με σκόρερ τον Δαραή Ιωακείμ και Δεληβό Φίλιππο και να πάρει μία ακόμη νίκη.

AΛΙΑΚΜΩΝ : Πιπιλιάρης, Δεληβός Κ., Δαραής, Ματράκας, Ρουστέμη (Ζησόπουλος 20’), Μαντζής, Παπαδημητρίου, Δεληβός Φ., Λαναράς, Κυνηγόπουλος, Ζαφείρης.  

*Μετά το τέλος του αγώνα οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ιασονίδης Ηλίας και Πούλιος Πέτρος παράθεσαν γεύμα στην ομάδα και τον προπονητή στην επιχείρηση του πρώτου ΤΑΚΑ ΤΑΚΑ ΜΑΜ, κατά τη διάρκεια του οποίου έδωσαν τα συγχαρητήριά τους.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS