Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Κοπανός, 4-2 την Επισκοπή

Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Κοπανός, 4-2 την Επισκοπή

Τη νίκη με 4-2 επί της Επισκοπής σημείωσε ο Κοπανός. Ήταν η τέταρτη στην σειρά νίκη του Κοπανού που δείχνει φορμαρισμένος.

Αγωνιστικά, το πρώτο μέρος ήταν χωρίς τέρματα. Η Επισκοπή αιφνιδίασε τους γηπεδούχους και με γκολ του Ντέλλα άνοιξε το σκορ στο 49’. Ο Κοπανός όμως απάντησε άμεσα. Στο 53’ ο Χ. Πρόιος ισοφάρισε ενώ οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν για ένα ακόμη γκολ.

Στο 65’ ο Μπούφι έγραψε το 2-1 και από εκεί και μετά ο Κοπανός πήρε το πάνω χέρι. Στο 77’ ο Παρθενόπουλος έγραψε το 3-1 και στο 85’ με αυτογκολ η Επισκοπή μείωσε σε 3-2. Το τελικό 4-1 σημείωσε ο Σπανός στο 87’.

Διαιτητής: Παρασίου (Τράντος, Γκόγκας)

ΚΟΠΑΝΟΣ: Κασαπίδης, Τζιβάρας (82’ Ορμανίδης), Γρυπούδης, Πρόιος Δ. (63’ Οικονόμου Χ), Χαραλαμπίδης, Οικονόμου, Μπούφι, Μποζίνης, Παρθενόπουλος, Σπανός (90’ Κότσαλης), Πρόιος Χ.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Προδρόμου, Τσόπτσης, Καρυπίδης, Μουζάκι, Βοτάρης, Τουμαράς, Αναστασιάδης, Δήμου, Σγούρος, Ντέλλας, Λούρης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS