ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεγάλη νίκη του Ροδοχωρίου επί της Βέροιας!

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΓΑΣ Ροδοχωριου επί της Βέροιας με σκορ 1-0, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας!

Οι "κιτρινομπλέ", με τον Γιάννη Κερλίδη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο τους (διαβάστε εδώ), έπαιξαν σαν ίσος προς ίσο την "Βασίλισσα" και δίκαια έφτασαν στην σπουδαία επικράτηση, παίρνοντας ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, για την οποία θα παλέψουν στον επαναληπτικό που θα γίνει σε 15 μέρες.

Από την πλευρά τους οι Βεροιώτες είδαν περισσότερο ως "αγγαρεία" το παιχνίδι, δεν δικαιολόγησαν την μία κατηγορία που τους χωρίζει με τους αντιπάλους τους και μοιραία γνώρισαν την ήττα.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους "κυανέρυθρους" να έχουν 2-3 καλές στιγμές με τους Μυλωνά και Ταϊρη που δεν μπόρεσαν να τις εκμεταλλευτούν.

Στην επανάληψη ο ΓΑΣ μπήκε καλύτερα και στο 51' άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή του Τρύφωνα Νίκου, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Μπρέγκου και απόκρουση του Μπλατσιωτη.

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας καλές ευκαιρίες με τους Μουρατίδη, Μπλέτσα, Μουχάλη και Καράμπελα.

Το Ροδοχώρι από την πλευρά του φύλαξε περισσότερο τα νώτα του, ενώ είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 75' για να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά το πλασέ του Φράγγη από θέση τετ-α-τετ κατέληξε μόλις άουτ!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Πίτο και Ρηγόπουλο.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ (Γιάννης Κερλίδης): Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν., Κοτζαχρήστος, Μισαηλίδης, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Ρίσσου, Πατατούκας (76' Παπαδόπουλος Δ.), Νίκου (56' Λίπε), Ουέλινγκτον (68' Φράγγης), Μπρέγκου (68' Βούλγαρης).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Τρούπκος (80' Μουχάλης), Τσιότρας, Μαραγκός (46' Βασίλτσης), Μουρατίδης, Σοφιανίδης (65' Μπλέτσας), Ταϊρης, Καράμπελας, Παπουτσίδης, Χαντζάρας (46' Σκαθαρούδης), Μυλωνάς.