ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Σπουδαίο διπλό των Τρικάλων στην Αγκαθιά!

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 πέτυχε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων στην Αγκαθιά επί της τοπικής Νίκης, στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, με αρκετές κίτρινες κάρτες, οι "πράσινοι" έφτασαν στο σημαντικό αυτό αποτέλεσμα, παίρνοντας προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, όμως στην επανάληψη η ομάδα των Τρικάλων μπήκε καλύτερα. Αφού έχασε δύο καλές ευκαιρίες με τους Ζησιόπουλο και Λίτσι, τελικά κατάφερε να ανοίξει στο σκορ στο 80' με σουτ του Κιρκιλιανίδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της με πλασέ του Ανδρίτσου!

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 85' μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Ζαρογιάννη, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ στον τερματοφύλακά τους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραντώνης με βοηθούς τους Καραγκιζόπουλο και Χαλατζιούκα.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Κασαπίδης, Γιαζιτζόγλου (46' Κίτσας Λ.), Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Χατζόπουλος, Γκελοσάνι, Σούκιας (64' Προβατίδης), Μούδιος (42' Τριανταφυλλίδης), Κίτσας Ε.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Τζιλόπουλος (72' Βλάχος), Τσιρίδης (46' Αθανασιάδης), Πέικος, Κιρκιλιανίδης, Σωτηράκης, Κουκουράκης (83' Παπαδόπουλος), Ανδρίτσος, Ζησιόπουλος, Λίτσι (89' Αναδολού).