ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πέρασαν νικηφόρα και από την Αγία Μαρίνα τα Τρίκαλα (video)

Ασταμάτητος ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πέτυχε μία ακόμη νίκη, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 20ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ, επικρατώντας αυτή τη φορά εκτός έδρας της Αγίας Μαρίνας με σκορ 3-2.

Οι "πράσινοι" έφτασαν στην 11η σερί νίκη τους και διατηρήθηκαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση δύο πόντων από τον δεύτερο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Το σκορ άνοιξε με το καλησπέρα για τα Τρίκαλα, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Παρσόπουλος με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 21' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσακαλίδη, το οποίο κέρδισε ο Ευθυμίου από τον Τσιρίδη.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα, με το 1-1 να μένει έως την λήξη του ημιχρόνου.

Τελικά το γκολ ήρθε στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους για τους "πράσινους", με τον Λίτσι να πλασάρει εύστοχα τον Ευαγγελόπουλο από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από ωραία ενέργεια και να γράφει το 1-2.

Στο 67' τα Τρίκαλα εδραίωσαν τη νίκη τους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παρσόπουλο, που κέρδισε ο ίδιος από τον Παπαδή, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα οι γηπεδούχοι μείωσαν για το τελικό 2-3 με σουτ του Παπαδή έξω από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαλούτας με βοηθούς τους Παρασίου και Λαζάρου.

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ: Ευαγγελόπουλος, Τουλουμτζής, Κολίτσης, Κούβαρος (32' λ.τ. Παπαδής), Κουβατσίδης, Νιογκάνα (61' λ.τ. Κωστόπουλος), Συμπεθέρης, Σερασκιέρης (50' Γκιουλέκας), Τσακαλίδης, Ευθυμίου (70' λ.τ. Λέκα), Κουτρουλιάς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Μηνούδης (46' Ανδρίτσος), Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Ι., Σωτηράκης, Κουκουράκης (64' Αναδολού), Ζησιόπουλος (46' Ατανάσοφ), Παρσόπουλος (76' Παπαδόπουλος), Λίτσι.