ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επιβλητικό διπλό του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επί της Μελίκης

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ματς στο γήπεδο του Νεοκάστρου, όπου ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας κέρδισε με το εμφατικό 6-1 την τυπικά γηπεδούχο Μελίκη.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι αντιστάθηκαν, αφού έληξε 0-1 με γκολ που πέτυχε ο Αργυρόπουλος στις καθυστερήσεις, ενώ δύο λεπτά νωρίτερα ο Θεοδώρου απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Λουμάνι.

Στην επανάληψη και ιδιαίτερα μετά το 70' οι Μελικιώτες "κατέρρευσαν", με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν σε μια εύκολη νίκη.

Στο 70' ο Πέτκος έγραψε το 0-2 και στο 77' ο Λαδάς το 0-3, ενώ ο Πιτσάβας μείωσε προσωρινά σε 1-3 για τους τυπικά γηπεδούχους στο 85'.

Στα τελευταία λεπτά οι "ασπρόμαυροι" πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα με τον συνήθη ύποπτο Μάριο Αργυρόπουλο, στο 87' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, στο 89' και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, διαμορφώνοντας το τελικό 1-6!

ΜΕΛΙΚΗ: Τσιώμος, Τραούδας, Ντόβας (55' Κίτσα), Παρσόπουλος, Κακαγιάννης, Τσιλίκας (80' Καραγκιοζόπουλος), Λουμάνι, Τεγούσης, Μαμουτόπουλος, Μάρκου, Πιτσάβας.

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Θεόδωρου (70' Χατζημιχαηλ), Κίτσας Ν., Κούκλας Αρ., Μπουκλάς Α., Κίτσας Λ., Καρατάσιος (60' Λαδάς), Ζωγράφος, Πέτκος (67' Κούκλας Π.), Αργυρόπουλος, Κούκλας Χρ., Βεζυριανόπουλος (55' Πετράι).