Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Μαχαιριά» στην συμπολίτισσα Νάουσα από τον Αχιλλέα!

«Μαχαιριά» στην συμπολίτισσα Νάουσα από τον Αχιλλέα!

Πιο ψυχωμένος ο Αχιλλέας πήρε μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, αφού επιβλήθηκε 0-2 της τυπικά γηπεδούχου ΝΑΟΥΣΑΣ, η οποία βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν παράπονα από την διαιτησία του Κελεσίδη, για τρεις φάσεις που αδικήθηκαν, στο 2' όταν ακύρωσε τέρμα του Καραγιάννη, στο 65' όταν δεν έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μίσκο και όταν στο 73' δεν έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Καραγιάννη.

Αυτές όμως οι αποφάσεις δεν μειώνουν τη νίκη του Αχιλλέα, που έπαιξε έξυπνα και με ψυχή, απέναντι στον μεγάλο αντίπαλό του.

Τα δύο γκολ που έλριναν τον αγώνα πέτυχαν στο 39΄με κεφαλι΄ο Μπράτσης και στο 73΄ο Παπατάνος με πλασέ.

Με λάθη, τα οποία προαναφέραμε η διαιτησία του Κελεσίδη (Ρηγόπουλος – Τράντος).

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Αθανασιάδης (80΄Φωτόπουλος), Περηφανόπουλος, Μαντός, Τόσιος, Παντζαρτζίδης, Νίρλας, Καραγιάννης, Κερμανίδης (82΄Στογιάννης), Δασκαλάκης (46΄Γιαμαλίδης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν.: Κερμανίδης, Σαμαράς, Βακαλίδης, Μάραντης, Καραμεταξάς, Μίσχος (85΄Ρόσιος), Κελεσίδης, Σαξώνης, Παπατάνος, Μπράτσης, Λαμπίτσος (60΄Ταχυδρομίδης).

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS