Παραμονή της Κ16 του Νησελίου στην κορυφή

Μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Κ16της ΕΠΣ Ημαθίας παρέμεινε ο Αλιάκμων Νησελίου εκμεταλλευόμενος τη σημερινή αγωνιστική παίρνοντας άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Μακεδόνα Βέροιας, που έχει σταματήσει να αγωνίζεται εδώ και καιρό.

Είχε μεσολαβήσει ο εξ αναβολής αγώνας της Τετάρτης απέναντι στην ομάδα της Βέροιας του Τάσου Ανθυμιάδη κερδίζοντάς την με 4-0. Οι νεαροί παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη αγωνιζόμενοι ακόμα ένα παιχνίδι με καλή κυκλοφορία της μπάλας και πολλές φάσεις μπροστά στα καρέ της Βέροιας έφθασαν στο ευρύ 4-0 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Βέροιας.

Το σκορ άνοιξε στο 15’ ο Δαραής και τη σκυτάλη πήρε ο Δεληβός Κ. στο 30’ κλείνοντας το ημίχρονο με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νησελίου συνέχισε στον ίδιο ρυθμό φτάνοντας στο 3-0 με προσωπική ενέργεια του Πιπιλιαρίδη στο 60’, ενώ το 4ο γκολ σημειώθηκε πάλι από τον Δαραή στο 70’. Στον επόμενο αγώνα η ομάδα του Νησελίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ροδοχωρίου εντός έδρας.

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιάρης, Δελήβος Κ., Ζαφείρης, Ματράκας, Δαραής, Μαντζής, Πιπιλιαρίδης, Καραγκιοζόπουλος, Δεληβός Φ., Κυνηγόπουλος, Λαναράς, (Ζησόπουλος)

Π.Σ. Βέροια: Τζάκερι, Σιαφαρίκας, Πλιάχας, Στύμος, Κώττας, Παπαστεργίου, Λιόλιος, Περόγλου, Λεσάη, Δημόπουλος, Τσιφινδάρης. Αγωνίστηκαν επίσης Μπαρτζώκας, Παπαδόπουλος, Ακριβόπουλος, Συμπεθέρης, Λίβας