Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Νίκησε η Επισκοπή αλλά δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ

Νίκησε η Επισκοπή αλλά δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ

Ύστερα από ένα άτεχνο και άνευρο παιχνίδι, που το μόνο καλό που είχε ήταν τα πέντε τέρματα που σημειώθηκαν στην επανάληψη, η Επισκοπή, που «καίγεται» για βαθμούς, πήρε το τρίποντο με σκορ 3-2, από την αδιάφορη βαθμολογικά γείτονά της Χαρίεσσα.

Ο Λούρης στο 57' σε κενή εστία πλάσαρε και άνοιξε το σκορ, για να ισοφαρίσει δέκα λεπτά αργότερα ο Δημητρούσης όταν βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λύκα. Το 2-1 έκανε στο 70' και πάλι ο Λούρης με πλασέ, ενώ ο Ντέλας πέτυχε το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων με τον ίδιο τρόπο, για να έλθουμε στο 85' όταν ο Μπάμπος με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 3-2.

Εύκολο ήταν το έργο του διαιτητή Ρηγόπουλου (Δεβερτζίδης-Τσιουγγαρής).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: Λύκα, Ρουλίδης, Τουμαράς, Καρυπίδης, Γκάνος, Αναστασιάδης, Δήμου, Τσόπτσης (64' Στυλιανού), Λούρης, Ντέλας, Σίμος.

ΧΑΡΙΕΣΣΑ: Ντίντος, Αμπαρλής, Πανάγος, ΠΊτος, Ντεμίρι Αν., Μπάμπος, Σπυρίδης, Ντεμίρι Αν., Ηλιάδης (46' Ίντος), Δημητρούσης, Τηλκερίδης.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS