ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Καθάρισε" από νωρίς η Νάουσα στον Κοπανό

Από νωρίς "καθάρισε" την υπόθεση νίκη η Νάουσα στον Κοπανό, του οποίου επιβλήθηκε με σκορ 2-0.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα ήρεμο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο και να φτάνουν δίκαια στη νίκη. Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλό αλλά δεν είχαν ουσία στο παιχνίδι τους.

Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Καραγιάννης με διαγώνιο σουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους "κυανόλευκους".

Στο 37' οι Ναουσαίοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Παντζαρτζιδη από τον Πρόιο αλλά ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στην επανάληψη την παράσταση έκλεψε ο 16χρονος γκολκίπερ Άγγελος Ορμανίδης, ο οποίος πήρε την θέση του τραυματία Κασαπίδη και πραγματοποίησε τουλάχιστον 4 σωτήριες αποκρούσεις!

Από πλευράς Κοπανού η μοναδική καλή στιγμή ήταν ένα απευθείας φάουλ του Σπανού, που απέκρουσε εντυπωσιακά στο "παραθυράκι" του ο Νομικός.

Εύκολο έργο είχε η διαιτησία των Μελτζανίδη, Χρυσάνη, Χαλατζιούκα.

ΚΟΠΑΝΟΣ: Κασαπίδης (46' λ.τ. Ορμανίδης Α.), Γρυπούδης, Πρόιος Δ., Χαραλαμπίδης, Μπούφι, Οικονόμου Χ., Τζιβάρας (80' Ορμανίδης Σ.), Οικονόμου Α., Σπανός, Ηλίας, Παρθενόπουλος.

ΝΑΟΥΣΑ: Νομικός, Αθανασιάδης, Περηφανόπουλος, Κερμανίδης, Μαντώς, Νίρλας, Γιαμαλίδης (75' Γατουρτζίδης), Τόσιος, Καραγιάννης (75' Στογιάννης), Δασκαλάκης (75' Φωτόπουλος), Παντζαρτζίδης.

Λάκης Λαζάρου