ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νίκη... χωρίς αντίκρισμα του Παλαιοχωρίου επί της Μελίκης

Καλό και ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Παλαιοχώριου όπου ο τοπικός Άρης επιβλήθηκε με 2-0 της Μελίκης, ωστόσο πολύ δύσκολα θα αποφύγει τα πλέι άουτ.

Οι γηπεδούχοι πολύ νωρίς πήραν κεφάλι στο σκορ, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Π. Μιχαηλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιώμου.

Στο 17' ο Νεστορόπουλος είχε δοκάρι για το Παλαιοχώρι, με το 1-0 να παραμένει μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 47' είχαν και δεύτερο δοκάρι με τον Α. Μιχαηλίδη, ο οποίος στο 55' ήταν πιο εύστοχος και πέτυχε το 2-0 για το Παλαιοχώρι.

Στο 64' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τραούδας της Μελίκης για επικίνδυνο μαρκάρισμα, κάνοντας πιο εύκολο το έργο των γηπεδούχων, οι οποίοι στο 70' είχαν ένα ακόμη δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Μπακιρτζή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ιασωνίδης με βοηθούς τους Πίτο και Τράντο.

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Ματράκας, Ρογιάννης, Παντόπουλος, Βασιλείου, Χατζόπουλος, Μιχαηλίδης Π., Νεστορόπουλος, Παναπακίδης (68' Μουχτάρης), Μπακιρτζής (77' Παπαδόπουλος Λ.), Μιχαηλίδης Α. (83' Πιστικίδης), Νικολόπουλος (5' Χρυσάφης).

ΜΕΛΙΚΗ: Τσιώμος, Κακαγιάννης, Παρσόπουλος, Λουμάνι, Πιτσάβας, Μαμουτόπουλος, Τεγούσης, Τσιλίκας, Μάρκου (46' Παράσχος), Τραούδας, Ντόβας (62' Κίτσα).