ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α' ΕΠΣΗ: Εύκολες νίκες για τους πρωτοπόρους, ξεκαθαρίζουν τα πράγματα στην ουρά

Με εύκολες νίκες των ομάδων που προπορεύονται στον βαθμολογικό πίνακα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, ολοκληρώθηκε η σημερινή προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα Τρίκαλα και ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας πέρασαν με... υγιεινό περίπατο από Κλειδί (7-1) και Επισκοπή (9-1) αντίστοιχα, ενώ η Νάουσα και το Ροδοχώρι δεν δυσκολεύτηκαν στις έδρες τους, με τους "κυανόλευκους" να επικρατούν 3-1 του Μακροχωρίου και τους "κιτρινομπλέ" να κερδίζουν με 3-0 τη Μαρίνα.

Στην ουρά της βαθμολογίας, τα πράγματα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν αρκετά, αφού έγιναν γνωστές οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θα πάρουν μέρος στα πλέι άουτ.

Η Αγ. Μαρίνα με το σπουδαίο διπλό που πήρε στο Πλατύ (2-1) κλείδωσε την παραμονή της στην κατηγορία, όπως και ο Αχιλλέας Νάουσας που κέρδισε με 3-0 στην Αγ. Βαρβάρα (εκκρεμεί και η απόφαση για το ματς που διακόπηκε με το Κλειδί).

Στα πλέι άουτ θα αγωνιστούν η Επισκοπή, το Παλαιοχώρι (έχασε 2-1 στην Χαρίεσσα) και η Μελίκη που πήρε σημαντική νίκη επί του Κοπανού με 2-0, ενώ εκκρεμότητα υπάρχει για την τέταρτη ομάδα που θα μετέχει σε αυτά, αφού Μαρίνα και Κλειδί μάχονται για την αποφυγή της 15ης θέση που οδηγεί απευθείας στον υποβιβασμό και μάλιστα την τελευταία αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους στην έδρα της Μαρίνας! Βέβαια υπάρχει και η απόφαση για το ματς με τον Αχιλλέα Νάουσας, όπου το Κλειδί αποχώρησε και το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών και να υποβιβαστεί απευθείας.

Α' ΕΠΣΗ - 29η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πλατύ - Αγ. Μαρίνα: 1-2

Ροδοχώρι - Μαρίνα: 3-0

Νάουσα - Μακροχώρι: 3-1

Κλειδί - Τρίκαλα: 1-7

Μελίκη - Κοπανός: 2-0

Αγ. Βαρβάρα - Αχιλλέας Ν.: 0-3

Χαρίεσσα - Παλαιοχώρι: 2-1

Επισκοπή - ΠΑΟΚ Αλεξ.: 1-9

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 15/4...