Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Απέκλεισε την ΑΓΚΑΘΙΑ και αντιμετωπίζει τη ΒΕΡΟΙΑ στον τελικό ο Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Απέκλεισε την ΑΓΚΑΘΙΑ και αντιμετωπίζει τη ΒΕΡΟΙΑ στον τελικό ο Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη (17/4) ο επαναληπτικός αγώνας της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, μεταξύ του Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ και της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ.

Θυμίζουμε ότι το ματς είχε διεξαχθεί στις 3 Απριλίου, αλλά είχε διακοπεί στο 35ο λεπτό (διαβάστε εδώ), με την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης να αποφασίζει τελικά την συνέχισή του από το ίδιο λεπτό και με το ίδιο σκορ (0-0).

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν την πρόκριση, αφού κράτησαν μέχρι το φινάλε του αγώνα το 0-0 (στο πρώτο ματς είχαν κερδίσει 2-1) και έτσι θα αντιμετωπίσουν τη ΒΕΡΟΙΑ στον τελικό που θα γίνει στις αρχές Μαΐου.

Αγωνιστικά, το παιχνίδι που διεξήχθη σε γεμάτες κερκίδες στο γήπεδο των Τρικάλων (δεν έλλειψε και πάλι η ένταση) ήταν πολύ δυνατό και με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

Στα δέκα λεπτά που παίχτηκαν από το πρώτο ημίχρονο, το ματς ήταν ισορροπημένο, ενώ στην επανάληψη η ΑΓΚΑΘΙΑ πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ και να παλέψει για την πρόκριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στο 50' μετά από πλάγιο του Γκελοσάνι και σύγχυση μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Σούκιας από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Γιαζιτζόγλου έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Γκελοσάνι, αυτός μόνος με τον Αργυρόπουλο πλάσαρε, αλλά ο γκολκίπερ των ΤΡΙΚΑΛΩΝ απέκρουσε με τα πόδια!

Στο 65' ο Αργυρόπουλος πρόλαβε και έδιωξε με γροθιές τη μπάλα πάνω από τα κεφάλια αντιπάλων του, που ήταν έτοιμοι να σκοράρουν.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, με το 0-0 να μένει έως το φινάλε του αγώνα και τους "πράσινους" να πανηγυρίζουν την σπουδαία πρόκριση!

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Καραντώνης, Καραγκιζόπουλος, Νησελίτης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Ζησιόπουλος (90'+ Κιρκιλιανίδης Η.), Κουκουράκης (90' Ανδρίτσος), Παρσόπουλος (81' Αθανασιάδης), Λίτσι.

ΑΓΚΑΘΙΑ: Τόλιος, Πατσιαβούρας (70' Προβατίδης), Χατζόπουλος (80' Μουδιος), Ρογγότης, Λιόλιος, Ζαρογιάννης, Αβραμόπουλος, Γιαζιτζόγλου (85' Γιαννόπουλος), Σούκιας, Γκελοσάνι, Κίτσας Ευγ.

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS