ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ολοκληρώνεται η κανονική διάρκεια στην Α' κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας

Αυλαία ρίχνει αύριο Σάββατο (20/4) η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, με την διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής.

Το ενδιαφέρον στην τελευταία αυτή "στροφή" επικεντρώνεται στην βαθμολογική σειρά που θα μπουν οι ομάδες στα πλέι οφ και πλέι άουτ του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη ποια ομάδα θα "καπαρώσει" την 3η θέση, με τη Νάουσα (αγωνίζεται στην Αγ. Μαρίνα) να έχει το προβάδισμα έναντι του Ροδοχωρίου (υποδέχεται το Πλατύ).

Η πρωτοπόρος ομάδα των Τρικάλων φιλοξενούν την ουραγό Αγ. Βαρβάρα και σε περίπτωση νίκης της και ήττας του δεύτερου ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας στο Παλαιοχώρι, αναδεικνύεται πρωταθλήτρια χωρίς την διαδικασία των πλέι οφ, μιας και η διαφορά της από την 2η θέση θα είναι πάνω από 6 βαθμούς.

Σε αντίθετη περίπτωση, που είναι και το πιθανότερο σενάριο, τα πλέι οφ θα διεξαχθούν κανονικά.

Στην μάχη της ουράς, έχουν ξεκαθαρίσει επίσης οι ομάδες που θα αγωνιστούν στα πλέι άουτ, μιας και η Αγ. Βαρβάρα με το Κλειδί υποβιβάζονται στην Β' κατηγορία. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κλειδίου έχασε με 3-0 στα χαρτιά τον αγώνα με τον Αχιλλέας Νάουσας (αποχώρησε από το ματς διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία) ενώ της αφαιρέθηκαν και τρεις βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα.

Έτσι, το μόνο ενδιαφέρον είναι στο ποια ομάδα θα καταλάβει την 11η θέση για να πάρει το αβαντάζ στην διαδικασία των πλέι οφ.

Η Επισκοπή που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την θέση αυτή, αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον αδιάφορο Αχιλλέα Νάουσας, ενώ το Παλαιοχώρι που βρίσκεται έναν βαθμό πιο κάτω υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Στα υπόλοιπα ματς, το Μακροχώρι θα φιλοξενήσει τη Μελίκη, ο Κοπανός την Χαρίεσσα και η Μαρίνα το Κλειδί.

Α' ΕΠΣΗ - 30η αγωνιστική

Σάββατο 20 Απριλίου (16:30)

Ροδοχώρι - Πλατύ

Αγ. Μαρίνα - Νάουσα

Μαρίνα - Κλειδί

Μακροχώρι - Μελίκη

Τρίκαλα - Αγ. Βαρβάρα

Κοπανός - Χαρίεσσα

Αχιλλέας Ν. - Επισκοπή

Παλαιοχώρι - ΠΑΟΚ Αλεξ.