ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φινάλε με νίκη για την Κ16 του Νησελίου

Με νίκη έκλεισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα Κ16 του Αλιάκμονα απέναντι στην ομάδα του Μακροχωρίου.

 Η Ακαδημία των Ηλία Ιασονίδη και Πέτρου Πούλιου με προπονητή τον Κυριάκο Καρασαββίδη επέδειξε μία σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 4 γκολ παθητικό σε σύνολο 20 αγώνων.

Στα αγωνιστικά οι έφηβοι του Αλιάκμονα έφτασαν άνετα στο 7-0 παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και σ’ αυτό συνετέλεσε ο καλός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου του Μακροχωρίου.

Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Δαραής στο 15΄, ο οποίος σκόραρε στο 25’ και στο 35’ για να πάνε οι ομάδες στην ανάπαυλα  με 3-0. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τη σκυτάλη πήρε ο Δεληβός Κ. κάνοντας το 4-0 και πέντε λεπτά αργότερα πάλι ο Δαραής σημείωσε το 5-0.

 Μέχρι τη λήξη του παιχνιδιού σημειώθηκαν άλλα δύο τέρματα με τον Λαναρά και τον Μαντζή κλείνοντας το σκορ στο 7-0. Πλέον ο Αλιάκμων περνάει απευθείας στα ημιτελικά των play off περιμένοντας τον αντίπαλό του.

Μακροχώρι : Ντόι Ε., Ανάστος Δ., Πλωμαρίτης, Ντόι Α., Οβεζίκ, Γερόπουλος (59’ Σαντικίδης), Γκαρίπης (41’ Τσικανόπουλος), Συμεωνίδης, Χαλβατζής (64’ Σαχίνι), Ανάστος Σ., Αβραμίδης

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιάρης, Δελήβος Κ., Ματράκας, Δαραής, Δελήβος Φ., Μάντζης, Λαναράς, Κυνηγόπουλος (57’ Πασχάλης), Πιπιλιαρίδης (50’ Ζησιόπουλος), Παπαδημητρίου (63’ Καραγκιοζόπουλος), Ζαφείρης

* Τη Δευτέρα 22-04-2019 η Κ12 και η Κ16 του Αλιάκμων Νησελίου συμμετέχει σε μεγάλο τετραήμερο τουρνουά, που διοργανώνεται στην Κατερίνη και συγκεκριμένα στα γήπεδα του Λιτοχώρου και των Νέων Πόρων με διπλούς καθημερινούς αγώνες. Οι αποστολές θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο ‘’ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΛΑΣ’’.