ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πανέτοιμοι για τον τελικό ΒΕΡΟΙΑ και ΤΡΙΚΑΛΑ

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας οι δύο μονομάχοι, ΒΕΡΟΙΑ και Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

"Κυανέρυθροι" και "πράσινοι" θα κοντραριστούν με φόντο το τρόπαιο, σε ένα ματς που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (4/5, 19:00) υπό το φως των προβολέων στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας και το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι.

Στο αγωνιστικό μέρος του τελικού, το φαβορί είναι σίγουρα η "Βασίλισσα", η οποία άλλωστε παίζει και σε μεγαλύτερη κατηγορία, ωστόσο η ομάδα των ΤΡΙΚΑΛΩΝ έχει δείξει ότι δεν παρατάει κανένα παιχνίδι, με τελευταίο "θύμα" της την ΑΓΚΑΘΙΑ, που την απέκλεισε στον ημιτελικό!

Έτσι, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας, αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα όμορφο, θεαματικό και αμφίρροπο παιχνίδι, μεταξύ δύο ομάδων που τερμάτισαν στην πρώτη θέση των πρωταθλημάτων που συμμετείχαν φέτος.

Η προετοιμασία των δύο φιναλίστ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, με τον προπονητή της "Βασίλισσας" Σάκη Θεοδοσιάδη να αντιμετωπίζει δύο απουσίες, αυτές των τραυματιών Χαντζάρα και Λεφίδη, σε αντίθεση με τον αρχηγό Αλέξη Βεργώνη που αποθεραπεύτηκε.

Από την άλλη πλευρά, οι "πράσινοι" προπονήθηκαν για τελευταία φορά στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας υπό το φως των προβολέων, με τον τεχνικό τους Δημήτρη Πρίντζιο να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Να σημειωθεί ότι η ΒΕΡΟΙΑ έχει πάρει μέρος άλλες δύο φορές σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας και μάλιστα κατέκτησε και τις δύο το τρόπαιο (2002 και 2003). Μάλιστα, το 2003 η "Βασίλισσα" στέφθηκε Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδος κερδίζοντας στο γήπεδο των Σοφάδων Καρδίτσας με σκορ 2-1 την Πρέβεζα.

Όσον αφορά τα ΤΡΙΚΑΛΑ, θα συμμετέχουν για 6η φορά στην ιστορία τους σε τελικό, έχοντας κατακτήσει μόλις μία φορά το τρόπαιο και μάλιστα την περσινή σεζόν, κερδίζοντας με 3-0 τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

* Το παιχνίδι θα μεταδοθεί σε LIVE εικόνα και σχολιασμό από το kerkidasport.gr σε συνεργασία με το emvolos.gr, μια προσφορά των εταιρειών TSIFLIDIS SECURITY, ΜΑΡΚΕΤ "ΠΡΩΤΕΑΣ", ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ "ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ".