ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Play Off Β' ΕΠΣΗ: Ανακατατάξεις στον 1ο όμιλο, κλείδωσε την άνοδο η ΑΕΠ στον 2ο

Με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής συνεχίστηκαν την Τετάρτη (8/5) τα Play off της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στον πρώτο όμιλο, ο Σταυρός πέτυχε τη νίκη της ημέρας περνώντας με 3-1 από την έδρα της μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Κουλούρας και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την κατάληψη μιας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Μυλωνάς Αλ., Νικολαϊδης και Τουτουντζίδης στο πρώτο μέρος, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Τζήμα στο 90ό λεπτό.

Την ήττα της Κουλούρας εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Λουτρός που σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας, έπειτα από την ευρεία νίκη του με 5-0 επί των Παλατιτσίων. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Πάτρας Κ. (2), Παπαδόπουλος Δ. (2) και Κίτσας Δ.

Στον δεύτερο όμιλο, η ΑΕΠ Βέροιας δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στο Γιαννακοχώρι, το οποίο κέρδισε με 6-2 και συνεχίζει να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο. Από δύο γκολ για τους "κιτρινομπλέ" σημείωσαν οι Κωστογλίδης και Μωυσίδης Γ., ενώ από ένα οι Έξαρχος και Σιδηρόπουλος, με τους Πόντιους να κλειδώνουν την άνοδο!

Στο άλλο ματς, Λευκάδια και Τριπόταμος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 82' με τον Βούλγαρη και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με τον Α. Τουγγελίδη.

Β' κατηγορία - Play off

1ος όμιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κουλούρα - Σταυρός 1-3
Λουτρός - Παλατίτσια 5-0

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λουτρός 40
2. Κουλούρα 39
3. Σταυρός 32
4. Παλατίτσια 30

2ος όμιλος

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΕΠ Βέροιας - Γιαννακοχώρι 6-2
Λευκάδια - Τριπόταμος 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΕΠ Βέροιας 57
2. Τριπόταμος 46
3. Λευκάδια 45
4. Γιαννακοχώρι 41

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κυριακή 12 Μαΐου 2019 (ώρα 5 μ.μ.)

1ος όμιλος
Σταυρός - Παλατίτσια
Κουλούρα - Λουτρός

2ος όμιλος
Γιαννακοχώρι - Τριπόταμος
ΑΕΠ Βέροιας - Λευκάδια