Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Η Κ16 της Αγ. Βαρβάρας για δεύτερη φορά στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΗ

Η Κ16 της Αγ. Βαρβάρας για δεύτερη φορά στον μεγάλο τελικό της ΕΠΣΗ

Προκρίθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά (το τμήμα 2003 - 2004) στα τελικά του θεσμού, με πρωτεργάτη τον προπονητή Κώστα Μουρτζίλα με τη νίκη που έκανε η εφηβική ομάδα Κ16 του Αγροτικού Αστέρα στα ημιτελικά του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Ημαθίας, το απόγευμα της Τετάρτης 15/5/2019,  στο γήπεδο των Παλατιτσίων, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας, με τελικό σκορ 1 - 0.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κυρίως στο πρώτο ημίχρονο και δεν έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλο. Έχασε ευκαιρίες για να προηγηθεί αλλά η άμυνα των φιλοξενούμενων απέτρεψε τις ενέργειες των επιθετικών του Αγροτικού Αστέρα.

Τη λύση έδωσε ο Χασιώτης, στο 25' , με εκπληκτικό  δυνατό σουτ, από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα καρφώθηκε στην αριστερή συμβολή των δοκών του Τριανταφυλλίδη γράφοντας το 1 - 0.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η ποιότητα του τέρματος που επετεύχθη με αυτόν τον τρόπο δεν έχει να ζηλέψει αγώνες επαγγελματικής κατηγορίας.

Η επίτευξη του τέρματος έδωσε καλύτερο ρυθμό στους παίκτες του Αγροτικού Αστέρα και πίεσαν περισσότερο την αντίπαλη άμυνα, με επόμενη καλή στιγμή στο 31' , με το Βελιάδη που πήρε την απόκρουση του Τριανταφυλλίδη και με πλασέ την έστειλε στα δίχτυα , αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ του σκόρερ μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες του Αγροτικού Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα Αλεξάνδρειας πίεσε για την ισοφάριση αλλά οι ενέργειες της αποτράπηκαν ιδανικά, από τους αμυντικούς του Αγροτικού Αστέρα κρατώντας το μηδέν.

Οι παίκτες του Κώστα Μουρτζίλα διαχειρίστηκαν σωστά το υπόλοιπο της αναμέτρησης και στο 77' βγήκε ο Βελιάδης μόνος στην αντεπίθεση αλλά ο Κίτσας Θ. ως τελευταίος αμυντικός τον τράβηξε και έκοψε την επίθεση. Ο αμυντικός του Αστέρα Αλεξάνδρειας παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα από το διαιτητή και σε έντονη διαμαρτυρία που είχε πήρε δεύτερη και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Με τη νίκη του ο Αγροτικός Αστέρας προκρίθηκε στα τελικά του νέου θεσμού του πρωταθλήματος Κ16 της ΕΠΣ Ημαθίας την επόμενη Κυριακή 19/5/2019 και επιβεβαίωσε ταυτόχρονα για μια ακόμη χρονιά ότι όλα κερδίζονται μέσα στο γήπεδο και στην καλή δουλειά παικτών και προπονητή.    

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τον κ. Γκόγκο και κ.Ζουρνατζίδη.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Μουρτζίλας) : Χειμώνας, Δάμτσιος, Δαδόπουλος, Χασιώτης, Τσιάτσης, Λίβας Ε. (78' Γκόντριας), Σαββίδης, Μπουρδάνος, Χατζηκυριακίδης (71' Πασβάνης), Μοτσιόπουλος (75' Παπαγεωργίου), Βελιάδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Τάσος Χουρσουζίδης): Τριανταφυλλίδης, Δελιόπουλος, Μαντζουρίδης, Κατράνας, Μπράβος, Μπρινιάς, Βασιλείου, Μπάλμι (41'Μάρκος), Κίτσας Χ., Στουγιανόπουλος (65' Τεντσογλίδης), Κίτσας Θ.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS