Εκτύπωση αυτής της σελίδας
«Εξάσφαιρο έβγαλε η Κ16 του Νησελίου

«Εξάσφαιρο έβγαλε η Κ16 του Νησελίου

Έχοντας την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο η Κ16 του Αλιάκμονα Νησελίου κέρδισε με το εμφατικό 6-1 την αντίστοιχη του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Οι παίκτες του Κυριάκου Καρασαββίδη μπήκαν φουριόζοι στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο 5’ με το μόνιμο σκόρερ των τελευταίων παιχνιδιών Δαραή Ιωακείμ και μέχρι το 15’ είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η απόδοση των παικτών του Αλιάκμονα έπεσε, χωρίς όμως να κινδυνεύσουν ιδιαίτερα. Απεναντίας είχαν τρεις κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο δεκάλεπτο να πετύχουν κάποιο τέρμα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι παίκτες του Νησελίου μπήκαν νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο με συνέπεια να δεχθούν γκολ στο 50’. Από εκεί και έπειτα ανέβασαν στροφές και μέσα σε δεκαπέντε λεπτά έφτασαν στο 6-1 με σκόρερ τους Λαναρά (2), Δαραή, Ματράκα και Δεληβό Κ..

Το ραντεβού για την ομάδα του Νησελίου είναι την Κυριακή 19-05-2019 και ώρα 18:00 στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας Ιασονίδης Ηλίας και Πέτρος Πούλιος έδωσαν τα συγχαρητήριά τους στον προπονητή της ομάδας καθώς και στους παίκτες και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τον μεγάλο τελικό και να φέρουν το πρωτάθλημα στην πόλη της Αλεξάνδρειας.  

Αλιάκμων Νησελίου : Πιπιλιάρης, Δελήβος Κ. (60’ Ζαφείρης), Ματράκας, Δαραής, Δελήβος Φ., Κυνηγόπουλος (48’ Κουκουσίτσας), Λαναράς (60’ Πασχάλης), Μάντζης, Πιπιλιαρίδης (55’ Ζησιόπουλος), Ρουστέμη (48’ Μπίζος), Παπαδημητρίου (55’ Καραγκιοζόπουλος)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδωρόπουλος, Χουλιάρας (65’ Στογιάννος), Μουρατίδης, Κουκούγια, Λαφάρας Ν. (56’ Παρίζας), Μπαξεβάνος, Λαφάρας Α., Ψηρίδης Χ., Ψηρίδης Β., Τσιαπράζης (46’ Μάνης), Κοτζιάμπασης (70’ Κεσίδης)

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά η αναδημοσίευση, ολική, μερική ή περιληπτική αναπαραγωγή, η κατά παράφραση ή διασκευή των κειμένων που περιέχονται στο website
με οποιονδήποτε τρόπο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο), χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του kerkidasport.gr.
Copyright © 2018 "ΚΕΡΚΙΔΑ" | All rights reserved | Development by LEONweb

Ακολουθήστε μας: Facebook | Twitter | Youtube RSS