ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανακοίνωση των παικτών του ΓΑΣ Ροδοχωρίου για το ματς με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Σε ανακοίνωσή τους οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ροδοχωρίου παίρνουν θέση για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν:

"Την ΚΥΡΙΑΚΗ 12/05/ 2016 είχε ορισθεί ο αγώνας των play off ανόδου του πρωταθλήματος της ένωσής μας, στο γήπεδο του ΔΙΑΒΑΤΟΥ. Ο αγώνας δεν διεξήχθη μετά από απόφαση της ομάδας μας για αποχώρηση, την στιγμή που δεχθήκαμε επίθεση κατά την είσοδο μας στα αποδυτήρια, από φιλάθλους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας και κινδύνευε η σωματική μας ακεραιότητα.

Με έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε την έκθεση της ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ για τα όσα συνέβησαν. ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ χαρακτηρίζουν την επίθεση προς την αποστολή της ομάδας μας, ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ θεωρούν το γρονθοκόπημα των ποδοσφαιριστών μας ΙΩΑΚΙΜΕΙΔΗ ΣΩΤΗΡΗ και ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥ. Οι... αψιμαχίες κύριοι θέλουν δύο συμμετέχοντες. Εσείς είδατε δύο ή κάποιους να επιτίθενται και κάποιους να προσπαθούν να προστατευτούν;

Ποιος σας δίνει το δικαίωμα να καταγράφετε τα γεγονότα με τόση επιπολαιότητα; Πως χτύπησαν οι ποδοσφαιριστές μας, για ποιο λόγο ο αντίπαλος προπονητής, σε συνέντευξή του μετά τα γεγονότα, είπε επί λέξη ότι ο προπονητής μας ΚΕΡΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ "ήταν μία πόρτα μόνος του" μπροστά στα αποδυτήρια μας, ποιον  προστάτευε και από τι; Ποιον προστάτευαν οι παρατηρητές του αγώνα και από ποιους;

Γιατί οι 6-7 παραβρισκόμενοι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα από απόσταση (μήπως ήταν λίγοι γι αυτό που συνέβαινε;), ΓΙΑΤΙ ο επικεφαλής την αστυνομικής δύναμης είπε στον  προπονητή μας "απορώ πως έδωσαν άδεια για διεξαγωγή του αγώνα σε αυτό το γήπεδο" και επίσης στον πρόεδρο μας ΜΩΥΣΙΔΗ ΤΑΣΟ στην ερώτηση εάν εγγυάται για την ασφάλεια μας, είπε, "δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα σε αυτό το γήπεδο".

Κύριοι ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ (ΕΠΣΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ) σας πληροφορούμε πως το ποδόσφαιρο για εμάς είναι χαρά διασκέδαση και αθλητισμός, και μόλις τελειώσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μας περιμένουν οι οικογένειες μας (σύζυγοι παιδιά γονείς κλπ) να επιστρέψουμε υγιείς και χαρούμενοι...

Στο γήπεδο του ΔΙΑΒΑΤΟΥ δεν πήγαμε να καταλάβουμε κάποιο οχυρό, ούτε παλάσκες φέραμε μαζί μας, ούτε όπλα... ποδόσφαιρο πήγαμε να παίξουμε και κάποιοι από εμάς βρέθηκαν στο νοσοκομείο και κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται εάν θα συνεχίσουν να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες ποδόσφαιρο.

Είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και πήγαμε να παίξουμε... να παίξουμε και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας, στα παιδιά μας, στις συζύγους, στους γονείς, στους φίλους, στους δικούς μας ανθρώπους... εάν δεν μπορείτε να το διασφαλίσετε (και γιατί χρειάζεται άραγε... γιατί χρειάζεται άραγε) μην το επιτρέπετε να διεξαχθεί... θέλουμε να επιστρέφουμε στα σπίτια μας υγιείς ... όπως προσερχόμαστε".

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ