ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ' Εθνική ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων είναι ο φετινός πρωταθλητής της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας!

Οι "πράσινοι" επικράτησαν με 3-0 του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, στον σημερινό τελικό που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο των Τρικάλων και πανηγύρισαν την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι κάτω από δυνατό αέρα, με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο επικίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας και τον άνεμο υπέρ τους και να απειλούν την εστία των Τρικάλων κυρίως από στημένες φάσεις, χάνοντας 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να πάρουν το προβάδισμα.

Στην επανάληψη ο αέρας πήγε με την πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι τον εκμεταλλευτήκαν με τον καλύτερο τρόπο και πέτυχαν τα τρία τέρματά τους, με τους Ζησιόπουλο (58'), Παρσόπουλο (63') και Λίτσι (89').

Να σημειωθεί ότι στα μισά του δευτέρου μέρους υπήρξε 15λεπτη διακοπή στο ματς λόγω έντασης στην κερκίδα, που είχε σαν αποτέλεσμα την αποχώρηση των φίλων των γηπεδούχων!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Γεωργιάδη και Τζιαμπάζη (ΕΠΣ Κοζάνης).

ΤΡΙΚΑΛΑ: Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Βλάχος, Τσιρίδης, Πέικος, Κιρκιλιανίδης Γ., Σωτηράκης, Κουκουράκης (102' Αναδολού), Ζησιόπουλος (84' Αθανασιάδης), Παρσόπουλος (104' Κιρκιλιανίδης Η.), Λίτσι (106' Παπαδόπουλος Θ.).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ.: Θεοδώρου, Κίτσας Ν. (90' Βουλγαρόπουλος), Κούκλας Α., Μπουκλάς Α., Καρατάσιος, Κίτσας Γ., Αργυρόπουλος, Λαδάς, Χαρισούδης (46' λ.τ. Πέτκος), Πετράι (67' Βεζυργιαννόπουλος) , Ζωγράφος (87' Κούκλας Χ).

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 20/5...