ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τελετή λήξης περιόδου 2018-19 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Ακαδημία στην σελίδα της στο facebook:

Μια τελετή λήξης που τα είχε όλα. Παιχνίδι, χαρά, αγωνία, συγκίνηση και την υπόσχεση ότι πάμε για τα καλύτερα...

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από ανεξίτηλες στιγμές. Τα παιδιά μας μεγάλωσαν, έπαιξαν,ιδρωσαν, στενοχωρήθηκαν, χάρηκαν, κάποιες στιγμές τα παράτησαν και κάποιες όχι.. Σε κάθε περίπτωση βγήκαν πιο δυνατά, γεμάτα εμπειρίες και όμορφες στιγμές.. Η φετινή χρονιά μας χάρισε νέες εμπειρίες, νέους φίλους, νέους δρόμους.

Οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας παρακολούθησαν φέτος 3 αγώνες Super League, βρέθηκαν σε μεγάλα γήπεδα, συνόδευσαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια, ταξίδεψαν σε τουρνουά ανώτερου επιπέδου. Μας αποχαιρετούν και είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι και πεπεισμένοι ότι ακόμα μια φορά τους προσφέραμε το καλύτερο!

Η τελετή λήξης ήταν μια γιορτή,όπως κάθε χρόνο. Αυτή τη φορά εντυπωσίασαν τα υπέροχα μετάλλια που δόθηκαν σε κάθε αθλητή σαν ενθύμιο με το σήμα της Ακαδημίας Βέροιας. Απονεμήθηκε κύπελλο σε κάθε τμήμα με τη φωτογραφία του επάνω. Ενώ τιμήθηκαν οι τερματοφύλακες των τμημάτων με ξεχωριστό τρόπαιο για τον καθένα, όπως και ο "πολυτιμότερος" παίκτης,όπως προέκυψε μετά από ψηφοφορία των παιδιών σε κάθε τμήμα.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αποδεικνύει ότι κρατάει το αγωνιστικό, ποδοσφαιρικό, αθλητικό επίπεδο ψηλά με κάθε τρόπο. Και για ένα και μόνο λόγο: ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ!!

Σας ευχαριστούμε για ακόμα μια χρονιά...

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΊΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 1994-....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!