ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Θολό τοπίο στα διοικητικά του Φ.Α.Σ Νάουσα - Τα οικονομικά στοιχεία και όσα ειπώθηκαν στην Γ.Σ.

Σε γενική συνέλευση προχώρησε το απόγευμα της Πέμπτης ο Φ.Α.Σ. Νάουσα στην αίθουσα του πολυχώρου πολιτισμού ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΝΑΡΑΣ (Βέτλανς).

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Μπέκας αναφέρθηκε αρχικά στο σπουδαίο φιλανθρωπικό αγώνα του Σαββάτου για τον Γρηγόρη Τρούπκο απευθύνοντας κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρόν όπως θα κάνουν άλλωστε και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.  Στην συνέχεια πραγματοποίησε τον απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς, στεκόμενος στους τραυματισμούς, τις αλλαγές προπονητών και τα play off, αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για αυτήν. Ακόμα αναφέρθηκε στην οικονομική βοήθεια από την πλευρά του δήμου (5.000 ευρώ) για την οποία ευχαρίστησε το δημοτικό συμβούλιο, τονίζοντας πως περίμενε μεγαλύτερη βοήθεια από τον δήμο, αναφερόμενος στην επιβάρυνση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Νάουσας και την έλλειψη βοηθητικού γηπέδου.

Παράλληλα δήλωσε προβληματισμένος για το αν θα συνεχίσει στο τιμόνι του συλλόγου ή αν θα αποχωρήσει, λέγοντας πως έχει προχωρήσει σε διερευνητικές επαφές αλλά και σε επαφές με τον νέο δήμαρχο Νάουσας. Εξέφρασε το παράπονο του για την στήριξη που είχε η ομάδα της Βέροιας από το σύνολο των φορέων, ενώ για τη Νάουσα δεν υπήρξε κάτι αντίστοιχο.

Στην συνέχεια ο κ. Κερμανίδης έκανε τον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς με την ομάδα του Φ.Α.Σ Νάουσα να έχει έσοδα 89.000 ευρώ και ανάλογα έξοδα στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους στην αίθουσα σχετικά με την χρονιά που πέρασε αλλά και το αύριο της ομάδας.

Πηγή: inaoussa.gr