Ανανεώσεων συνέχεια στον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας

Άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, οι Γιώργος Τουλουμτζής και Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος, ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ. του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια την Ανανέωση του Γιώργου Τουλουμτζή!
Μετά απο την εισήγηση του προπονητή μας Γιαννη Καψαλιαρη, του βοηθού του Μπαμπη Σπυριδωνίδης οπως και του Γενικού Αργηγου Βασίλη Κατσούλη έχουν στο ρόστερ τους για ακόμη μια χρόνια ένα δυνατό χαρτί. 
Καθώς ο Γιώργος είναι ενας από τους καλύτερους και πιο έμπειρους μέσοαμυντικούς της κατηγορίας , με πλούσιες εμπειρίες , ενώ ιδιαίτερης σημασίας είναι η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη με εξαιρετικό χαρακτήρα στην προσπάθεια που γίνεται για τη δημιουργία ενός συνόλου που θα είναι ικανό να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει ο Μέγας Αλέξανδρος την νέα χρονιά...
Γιωργο σε καλωσορίζουμε και σε ευχαριστούμε για τη διάθεση σου να βοηθήσεις για δεύτερη χρόνια το σωματείο μας και σου ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Ανανέωσε για 2 χρόνια στον Μέγα Αλεξάνδρο Αγίας Μαρίνας.
Η Διοίκηση του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, ανακοινώνει την ανανέωση του ταλαντούχου 18χρονου επιθετικού Βασίλη Τριαντάφυλλοπουλου ο οποίος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον
•Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας
•ΠΑΟ Κούλουρας 
•Με συμμετοχη στην μικτή παίδων και νέων Ημαθίας - επιλογή στην 18αδα περιφέρειας
•Κ-20 Βέροιας 
•Τμήματα υποδομών Κέρκυρας
•Γ´ Εθνική Φιλλιπος Αλεξάνδρειας 
•Ολυμπιακός Λουτρού 
Και για δεύτερη χρόνια στον Μεγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.
Ευχομαστε στον παίκτη πολλές διακρίσεις με την φανέλα της ομάδας μας. καλή επιτυχία στους φετινούς μας στόχους, χωρίς τραυματισμούς.