ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Επενδύει στο μέλλον ο Αστέρας Τριποτάμου

Την απόκτηση δύο νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών ανακοίνωσε ο Αστέρας Τριποτάμου, ο οποίος συνεχίζει την ενίσχυσή του ενόψει της συμμετοχής του τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Α' κατηγορία της ΕΠΣΗ.

Παίκτες του Τριποτάμου θα είναι ο 21χρονος ταχύτατος ακραίος επιθετικός Γιώργος Πρασσάς και ο 18χρονος αμυντικός Γιώργος Σολάκογλου.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ομάδα του #Αστέρα #Τριποτάμου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του νεαρού ταλαντούχου ποδοσφαιριστή Γιωργου Πρασσά. Γεννημένος στις 30/08/1998, αγωνίστηκε στην Κ20 Βέροιας, ΑΕ Ποντίων, με τελευταίο του σταθμό τον Στενήμαχο όπου πέτυχε 9 γκολ!!! Γιώργο Πρασσά σε καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας!

2η μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας μέσα σε λίγα λεπτά. Παίκτης του#Αστέρα #Τριποτάμου είναι και ο Γιώργος Σολάκογλου. Ο ταλαντούχος παίκτης μας γεννημένος στις 9-11-2001, αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και του αριστερού οπισθοφύλακα. Ξεκίνησε απο τον Μακεδόνα ενώ τελευταια του ομάδα ήταν η Νικομήδεια όπου είχε μια γεμάτη σεζόν. Γιώργο Σολάκογλου καλώς ήρθες στην ομάδα μας!!