ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία της ΝΑΟΥΣΑΣ - Τα πρώτα φιλικά, οι μέχρι τώρα μεταγραφές

Ξεκίνησε από την περασμένη εβδομάδα και συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Φ.Α.Σ. Νάουσα. 

Καθημερινά γίνονται προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Δημ. Σταδίου Νάουσας, υπό τις οδηγίες του προπονητή Δημήτρη Χριστοφορίδη και του βοηθ. προπονητή-γυμναστή Νίκου Κουμπουλή, στις οποίες συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο Σύλλογο και ανανέωσαν τη συνεργασία τους, καθώς και οι νεοαποκτηθέντες που συμφώνησαν και εντάθηκαν στο δυναμικό της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Συγκεκριμένα, ανανέωσαν οι: Περηφανόπουλος Νίκος, Λαμπριανίδης Σωκράτης, Μαντώς Ηλίας, Κερμανίδης Σωκράτης, Λαφάρας Αντώνης, Αθανασιάδης Αλέξανδρος, Βασιλειάδης Γεώργιος, Γατουρτζίδης Δημήτρης, Γιαμαλίδης Αντώνιος, Ζάχος Νίκος και ο Παντζαρτζίδης Νίκος (ο οποίος υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία).

Συμφώνησαν με τη διοίκηση και εντάχθηκαν στην ομάδα οι:

Ντέλας Κωνσταντίνος και ο Λούρης Δημήτριος, οι οποίοι αγωνιζόταν την περσινή περίοδο στον Κεραυνό Επισκοπής, οι Πίτος Κωνσταντίνος και Πανάγος Ευάγγελος από την A.E Χαρίεσσας, ο Μπιγκάνος Γιάννης από τον Α.Σ. Γιαννιτσών, ο Βόλτσης Αθανάσιος από τον Εδεσσαϊκό, ο Κωστογλίδης Σταύρος από την Α.Ε. Ποντίων Βέροιας και ο Σαρακατσιάνος Δημήτρης από τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Επίσης, έχουν προγραμματιστεί οι δύο πρώτοι φιλικοί αγώνες, στην Αριδαία με τον Αλμωπό, το Σάββατο (10-8) και στο Μακροχώρι με την Ένωση Απ. Παύλου, την Τετάρτη (14-8).